ChessKing146
Hectopat
Daha fazla
Masaüstünde görüntüyü dahili ekran kartından alıyorsun. Mux Switch yoksa bunu istesen de değiştiremezsin. Yük altına girdiği zaman harici ekran kartını kullanıyor zaten otomatik olarak. Herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yok.Laptop modeli: Aspire 5 A515-56G
NVIDIA kontrol panelinde PhysX diye bir kısım var orada şu an ekte belirttiğim gibi Iris Xe seçili bunu MX450 yapmalı mıyım, yaparsam görüntünün gitme ihtimali var mıdır? Cevaplarınızı bekliyorum.
Tamamdır hocam teşekkürler.Masaüstünde görüntüyü dahili ekran kartından alıyorsun. Mux Switch yoksa bunu istesen de değiştiremezsin. Yük altına girdiği zaman harici ekran kartını kullanıyor zaten otomatik olarak. Herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yok.
Rica ederim, çözüm işaretlerseniz sevinirim.Tamamdır hocam teşekkürler.
Hocam bir de mux switch var mı yok mu nasıl kontrol edebilirim?Rica ederim, çözüm işaretlerseniz sevinirim.
Aspire ve Nitro modellerinde yok diye biliyorum hocam. Evinizde harici bir monitör varsa bağlayın, dahili ekran kartının o seçeneklerde olmadığını göreceksiniz.Hocam bir de mux switch var mı yok mu nasıl kontrol edebilirim?
Anladım hocam yanıtınızı da çözüldü olarak işaretledim iyi akşamlar.Aspire ve Nitro modellerinde yok diye biliyorum hocam. Evinizde harici bir monitör varsa bağlayın, dahili ekran kartının o seçeneklerde olmadığını göreceksiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.