Aspire 5755G Battlefield 3 Kasma sorunu

Kutlu Özbakan

Hectopat
Katılım
19 Haziran 2013
Mesajlar
60
Yer
Ankara, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Stajyer Ögrenci
Merhaba öncelikle bu sorunumun eskiden olmadığını belirtmek isterim . Önceden de buna benzer bir sorunla karşılaştım , Recep abi bana macunu yenile temizle dedi ben yaptım bu dediklerini diğer oyunlarda göz görülür bir fark oluştu fakat Battlefield 3 Low ayarlarda 800x600 çözünürlükte bile kasma içerisinde oynuyorum . Ne yapacağımı bilemiyorum şahsen windows8 geç diyeceksiniz fakat ben battlefield 3 ü medium ayarlarda windows7 home basic de oynadım , yani işletim sistemi çok bir yarar sağlamayacaktır. Sizce neden kasıyor olabilir recep abi ve arkadaşlar ?

Not : Ekran kartım güncel , BİOS günceldir .
 
Hangi termal macunu kullandın yenilemede?

Hangisi bilmiyorum fakat , babam vakıfbank genel merkezde çalışıyor , oradaki sistem odalarındaki cpulara kullandıkları macundan kullandık sağlamdır muhtemelen .

Ek olarak ne olur yardımcı olun bilgisayarın içini özel kompresörler le temizledik her şey iyi gitti yani ne olur eski performansa dönmek istiyorum . Demin saints row 4 yükledim . Onda bile şehir in iç kısımlarında kasılmalar görüyorum .
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece CPU değil, GPU'nun da macununu yenilemeniz gerek.


Zaten 2 yer macunlu idi oraları yeniledik . Sorun yok o kısımda :S

- - - Güncellendi - - -

Başka bir öneriniz yok mudur acaba ? Yarın bir bilgisayar servisine götüreceğim ama arıza tespiti nasıl halledecek bilmiyorum bilgisayar normal olarak tıkır tıkır çalışıyor çünkü .
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı