Aspire 7 A715-43G-R233 nasıl?

Pili ve toucped dışında bir eksisini görmedim ben cihazın. Pil normal kullanımda 3-4 saat götürüyor. Şahsen ben genelde masada kullandığım için takılı kullanıyorum. Touchped sağlam çalışıyor, parmak izi gayet hızlı (telefonumdan hızlı okuyor😀), sadece tıklamalar çok sesli, fare ile neredeyse eşit sesler çıkartıyor. Onda da fare kullandığım için beni pek alakadar etmiyor.
İleride ihtiyaç olursa RAM eklemeyi düşünüyorum, şu an için gerek görmüyorum. 🙂
Başka sorunuz varsa cevaplayabilirim, ben alalı 3 gün oluyor. 🙂
Hocam bilgisayarınızın pil performansı nasıl? Ben de 43 G yi aldım. Pili hızlı şarj olup 2 saat götürüyor bu durum normal mi?

@KOVL2K pilde neredeyse hiç kullanmıyorum ama evet çok hızlı bitiyor. Ben genelde pilde kullanırken 4 saat kadar görüyorum, pilde pek oyun oynadığım söylenemez ama o 4 saatin 2-2.5 saatinde platform oyunları oynuyorum. Kalanında da ya Word ya internet. Alalı 4 ay kadar oluyor pil performansı aynı. 🙂

@KOVL2K pilde neredeyse hiç kullanmıyorum ama evet çok hızlı bitiyor. Ben genelde pilde kullanırken 4 saat kadar görüyorum, pilde pek oyun oynadığım söylenemez ama o 4 saatin 2-2.5 saatinde platform oyunları oynuyorum. Kalanında da ya Word ya internet. Alalı 4 ay kadar oluyor pil performansı aynı. 🙂
Hocam care center'dan pil şarj sınırını açtınız mı? özelliği aktif etmeme rağmen şarjım yüzde yüz doluyor. Normalde 85 de durması gerek diye biliyorum. Bir bilginiz var mı?

Quick Access uygulamasını da kullanıyor musun? Bir forumda iki uygulamanın aynı anda sıkıntı çıkarttığını okudum. Bilgisayarın şarjı nasıl gidiyor pil kullanımında?

Evet ikisini de kullanıyorum. Hatta format attıktan sonra hiçbir şey yapmazsam hâlâ %80'de sınırlı oluyor. Şarjı ise her şeyi kısarsam %80'den %0a 4 5 saat dayanıyor. Sınırı kaldırsam belki 6 saati bulur ama zor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı