Muhammet 64
Hectopat
Yüz tanıma desteklemiyor olabilir.Teşekkürler finger printerı kurdum artık kullanabiliyorum. Yüz tanıma için ne yapmalıyım?
Yüz tanıma desteklemiyor olabilir.Teşekkürler finger printerı kurdum artık kullanabiliyorum. Yüz tanıma için ne yapmalıyım?
Hocam bilgisayarınızın pil performansı nasıl? Ben de 43 G yi aldım. Pili hızlı şarj olup 2 saat götürüyor bu durum normal mi?Pili ve toucped dışında bir eksisini görmedim ben cihazın. Pil normal kullanımda 3-4 saat götürüyor. Şahsen ben genelde masada kullandığım için takılı kullanıyorum. Touchped sağlam çalışıyor, parmak izi gayet hızlı (telefonumdan hızlı okuyor), sadece tıklamalar çok sesli, fare ile neredeyse eşit sesler çıkartıyor. Onda da fare kullandığım için beni pek alakadar etmiyor.
İleride ihtiyaç olursa RAM eklemeyi düşünüyorum, şu an için gerek görmüyorum.
Başka sorunuz varsa cevaplayabilirim, ben alalı 3 gün oluyor.![]()
Hocam care center'dan pil şarj sınırını açtınız mı? özelliği aktif etmeme rağmen şarjım yüzde yüz doluyor. Normalde 85 de durması gerek diye biliyorum. Bir bilginiz var mı?@KOVL2K pilde neredeyse hiç kullanmıyorum ama evet çok hızlı bitiyor. Ben genelde pilde kullanırken 4 saat kadar görüyorum, pilde pek oyun oynadığım söylenemez ama o 4 saatin 2-2.5 saatinde platform oyunları oynuyorum. Kalanında da ya Word ya internet. Alalı 4 ay kadar oluyor pil performansı aynı.![]()
Benim aktif ve 80de duruyor.Hocam care center'dan pil şarj sınırını açtınız mı? özelliği aktif etmeme rağmen şarjım yüzde yüz doluyor. Normalde 85 de durması gerek diye biliyorum. Bir bilginiz var mı?
Quick access uygulamasını da kullanıyor musun? Bir forumda iki uygulamanın aynı anda sıkıntı çıkarttığını okudum. Bilgisayarın şarjı nasıl gidiyor pil kullanımında?Benim aktif ve 80de duruyor.
Quick Access uygulamasını da kullanıyor musun? Bir forumda iki uygulamanın aynı anda sıkıntı çıkarttığını okudum. Bilgisayarın şarjı nasıl gidiyor pil kullanımında?
Hocam monitöre siyah ekranda baktiginizda ışık sızması var mı?@KOVL2K bilgim yok, pil şarj sınırı açık değil bende.
Ben de iki programı birlikte kullanıyorum bir problem yok.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.