Aspire 7 A715-43G-R233 vs Ideapad Gaming 3 15ACH6

gdbuzul24

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce hangisini almalıyım?

Lenovo Ideapad Gaming 3
AMD Ryzen 5 5600H, 8 GB RAM, 512 GB SSD, NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB GDDR6

Acer Aspire 7 A715-43G-R233

tomhardy2022

Hectopat
Daha fazla  
Aspire'ı alarak iyi yapmışsın, hayırlı olsun. Pro kurmuş olsan da sıkıntı yaşamazsın.

Merhaba öncelikle başımız sağ olsun. Tüm Türkiye olarak yaralılara acil şifalar diliyorum. Bunun kullanma kılavuzunda neden Home kurun diyor anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ege Hanedar

Terapat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster abra a5 v16.7 Lenovo IdeaPad Gaming 3 3050
Merhaba öncelikle başımız sağ olsun. Tüm Türkiye olarak yaralılara acil şifalar diliyorum. Bunun kullanma kılavuzunda neden Home kurun diyor anlamadım.

Sağ olun hocam, başımız sağ olsun. Bilmiyorum fakat driverlar vs açısından bir sorun olmaz, gereksiz yazılmış geldi bana, kendi denedikleri sürümü de yazmış olabilirler.

Muhammet 64

Hectopat
Yer
Denizli/Türkiye
Sağ olun hocam, başımız sağ olsun. Bilmiyorum fakat driverlar vs açısından bir sorun olmaz, gereksiz yazılmış geldi bana, kendi denedikleri sürümü de yazmış olabilirler.

Windows 11 Pro kullanırken 1 defa mavi ekran aldım ama 11 ile de alakalı olabilir. Şu an Windows 10 Home SL kullanıyorum ve sorun yok. Tek sorun Forza Horizon 4'te donma sorunuydu o da bilgisayarla değil NVIDIA driverlarıyla alakalı. Eski bir sürümü yükleyince düzeliyor.

Muhammet 64

Hectopat
Yer
Denizli/Türkiye
@Muhammet 64 ben de dün gece 11 Pro'ya geçtim bakalım hayırlısı. Henüz bir problem ile karşılaşmadım. 🙂

İleride de karşılaşmazsınız umarım. Bu arada eğer Turbo Boost'u kapatırsanız sıcaklıklar 65 derece civarı oluyor en fazla. Güç gerektirmeyen oyunlarda kapatmanızı öneririm. Düşük devirde bile soğutabiliyor. Böylece hem sessiz kullanıyorsunuz hem de serin.
Rehber: Rehber: AMD ve Intel'de CPU Turbo Boost kapatmak

Yukarı