Aşırı sıcak oluyor oyunlarda bazen elimi bile koyamıyorum nasıl düzelir Rampage soğutucu da aldım bir işe yaramıyor vantilatör bile koydum tam arkasına.
Aynı laptop var ısınma sorunum yok, takılma da yok ama çok çok nadir ani fps düşüşü oluyor nedenini bilmiyorum. CS2'de grafik ayarlarını değişirken ani ısınmadan dolayı fps düşüyor 3 saniye sonra normale dönüyor. Sorun Windows 11 ve AMD nin yazılım sıkıntısından olabilir.
Aynı laptop var ısınma sorunum yok, takılma da yok ama çok çok nadir ani FPS düşüşü oluyor nedenini bilmiyorum. CS2'de grafik ayarlarını değişirken ani ısınmadan dolayı FPS düşüyor 3 saniye sonra normale dönüyor. Sorun Windows 11 ve AMD'nin yazılım sıkıntısından olabilir.
Aynı laptop var ısınma sorunum yok, takılma da yok ama çok çok nadir ani FPS düşüşü oluyor nedenini bilmiyorum. CS2'de grafik ayarlarını değişirken ani ısınmadan dolayı FPS düşüyor 3 saniye sonra normale dönüyor. Sorun Windows 11 ve AMD'nin yazılım sıkıntısından olabilir.
Acer Care Center programından bios sürümüne bak 1.10 değilse Windows Uptade kısmından isteğe bağlı güncelleştirmeler kısmından indir güncelle. Driver olarak Amd'nin Radeon Software ve Nvdia'nın GeForce Experince programlarından en son sürümüne güncelle. HWMonitör programından CPU sıcaklık değerlerine bak boşta ve yük altında, boşta en fazla 55 derece olmalı. Eğer sıcaklık boşta fazlaysa yük altında oynadığın oyuna bağlı 70 75 dereceyi geçiyorsa termal macununu değiştir.