Aspirinle Kepek Tedavisi

kanieloutis

Hectopat
İnternette gördüm. Bir de sizlere sorayım dedim. Deneyen var mı? İşe yarıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullandım fakat kepek için değil. Mevsimsel geçişlerden ve birazda stresten dolayı saçım çok dökülmeye başlamıştı.Bende internette bu aspirin mevzusunu okudum ve denedim. Saç dökülme olayı kismen yavaşladı gibime geliyor.Denemeden bir zarar gelmez aspirin zaten en zararsız ilaçlardan birisi.Kepek içinse sana tavsiyem (saç tipine göre) clear man veya head and shoulders kullanmandır.

İnternette gördüm. Bir de sizlere sorayım dedim. Deneyen var mı? İşe yarıyor mu?

Ilginc bir sey bunu ben bir arastirayim.
Videosu falan da var ama sagliga zararli olmasin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Denemeyin, normal şampuan ile azalmıyor ise Ketoral kullanın. Ama gene de, cildiye doktoruna danışın. Ketoral işe yarar ise, bittikten sonra Head&Shoulders 2'si 1 arada öneririm.

Ben de ciddi kepek problemi yaşamıştım. Ketoral kesinlikle azaltıyor ama tek başına tedavi etmiyor kesinlikle.
Neyse size kesin çözümü söyleyeyim arkadaşlar şuan 1 tane kepek yok saçımda.
Kesim çözümdür.

Bunlara başlamadan önce ketoral kullanıp 5 DK kafanızda dursun yıkamayın hemen. Önce ketorali bitirin.

1.Sabah ve akşam saçlarınızı arap sabunu ile yıkayın. Kepeği arttırabilir ama sakın korkmayın devam edin.

2.Her banyodan sonra saçlarınızı kesinlikle kurutun iyice. Kurutmazsanız kepek olur.

3.1 tane Arap sabunu bittikten sonra hemen şampuan alın. Ben Clear kullanıyorum. Head and Shoulders da kullandım. İlk Head and shoulders naneli olan hani kokusu genzinizi yakan ondan kullanın.

4. Mutlu son hayırlı olsun arkadaşlar. Bu %100 tarafımdan denendi ve gerçekten işe yaradı.

Bu işlemleri subay traşı saçımda uyguladığımı da bildireyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…