ASRock A620M-HDV/M.2 anakart, 2500 TL'ye alınır mı?

(FB)AQUA MURAT

Hectopat
Arkadaşlar selam AM4 APU sistemim vardı. Ancak anakart yandı bende geçici bir süre ekran kartsız kullanabileceğim sistem alayım dedim. Anakart alacağım Vatan Bilgisayar outlet de ASRock anakart buldum.2.el fiyatını bulamadım ancak Gigabyte vs markalar ortalama 2,2.5k. Bende bari garantili olsun dedim sizce alınır mı? Uygun mu? Bir de yanan anakarttaki bileşenleri başka anakarta taksam diğer anakartıda bozar mı? Acaba yardımcı olabilir misiniz?

Fiyatını yazmayı unutmuşum ASRock anakart 2559 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
AM4 APU sisteminizdeki depolama ürünleri hariç hiçbir ana bileşeni (ram, işlemci) bu anakart ile kullanamazsınız. DDR5 ram ve yeni işlemci de almak zorundasınız eğper bu anakartı alacaksanız. Ayrıca alabileceğiniz en ucuz anakartlardan olduğundan dolayı da özellik bakımından zayıf, dayanıklılığı ve uzun öürlülüğü sorgulanabilir bir anakart. Ryzen 5 üzerinde bir işlemci takılmamalı.

AM4 APU sisteminizdeki depolama ürünleri hariç hiçbir ana bileşeni (RAM, işlemci) bu anakart ile kullanamazsınız. DDR5 RAM ve yeni işlemci de almak zorundasınız eğper bu anakartı alacaksanız. Ayrıca alabileceğiniz en ucuz anakartlardan olduğundan dolayı da özellik bakımından zayıf, dayanıklılığı ve uzun öürlülüğü sorgulanabilir bir anakart. Ryzen 5 üzerinde bir işlemci takılmamalı.

Hocam ondan bahsetmedim yanlış anlaşılma olmuş bu anakart iyi midir fiyatına kıyasla demek istedim ve eski anakarttaki bileşenleri AM4 olan bir anakarta taksam o anakartı bozar mı oraya değinmek istedim denemek için başka AM4 anakarta taksam sorun çıkarır mı demek istedim yani özür dilerim yanlış yazdığım için

2559 ₺ ye alınır. Ancak dibin de dibi yani bayağı özellik fakiri bir anakart.

Sizdeki bileşenleri başka bir AM4 anakarta takarsanız da bir şey olmaz, çalışır. Tabii sizdeki işlemci RAM vs. bozuk değilse.

2559 ₺ ye alınır. Ancak dibin de dibi yani bayağı özellik fakiri bir anakart.

Sizdeki bileşenleri başka bir AM4 anakarta takarsanız da bir şey olmaz, çalışır. Tabii sizdeki işlemci RAM vs. bozuk değilse.

Hocam yanımda olsanız elinizden öperim vallahi her yerde aradım bilgi bulamadım hayır çalışıyorsa işlemci ile RAM bana yetiyor zaten CS2 oynuyorum sadece 70 80 FPS alıyorum yeterli geliyor çalışmıyorsa AM5 sistem kuracağım zaten ondan kaynaklı soruyordum boşu boşuna 2K vereceğim yerde 20 30k vermeyeyim diye çalışmıyorsada zaten o anakartı alacağım çok oyun oynamadığım için R5 7600 16 GB RAM falan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı