AsRock AB350 Pro 4 için LED önerisi

Bu sayfada güzel ürünler bulabilirsin; ModifiyeMalzemecisi - Modifiye Malzemecisi
Yalnız modifiye ürünleri satan bir sayfa gözüyle bakma, eskiden tamamen donanım üzerineydi ürünler. Skalayı genişletmişler yalnızca.

Pek bilgi sahibi değilim. Araştırdıklarımda dönüştürücüler, LED için güç kaynakları vs. bir ton parça vardı. Ben bu tarz direkt anakarta takıp kontrol edebileceğim bir LED arıyorum. Anakartın LED kontrol yazılımı mevcut.
Bu ürün çok kullanışlı görünüyor fakat çok karmaşık geldi kablolar vesaire. Kurulumu falan nasıl yapılır bunun?

Kurulumu oldukça basit. Öncelikle LED'lerdeki molex girişlerini alıcıdaki molex çıkışına bağlıyorsunuz. Sonra yine anakarttaki molex çıkışına bağlıyorsunuz ve LED'leri kasaya yapıştırıyorsunuz. Bir arkadaşımda var ve çok memnun. Ama LED'ler yapışmalı mı mıknatıslı mı bilmiyorum. Muhtemelen mıknatıslıdır.

Bir araştırayım o ürünü ben. Kurulum için bu videoyu buldum. Alınca burdan faydalanırım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…