EisenHertz Megapat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 785 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2018 #11 GKD dedi: LED'ler mıknatıslıymış. Yeni bilgisayarımı alayım ben de alacağım bu üründen bir tane inşallah. [emoji3] Genişletmek için tıkla... Albenisi yüksek malzemenin ya. Kısmet olur İnşallah sanada.
GKD dedi: LED'ler mıknatıslıymış. Yeni bilgisayarımı alayım ben de alacağım bu üründen bir tane inşallah. [emoji3] Genişletmek için tıkla... Albenisi yüksek malzemenin ya. Kısmet olur İnşallah sanada.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.784 Makaleler 23 Çözümler 82 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2018 #12 EisenHertz dedi: Albenisi yüksek malzemenin ya. Kısmet olur İnşallah sanada. Genişletmek için tıkla... Siz alınca haberdar edin hocam. Merak ettim nasıl görünecek. [emoji16]
EisenHertz dedi: Albenisi yüksek malzemenin ya. Kısmet olur İnşallah sanada. Genişletmek için tıkla... Siz alınca haberdar edin hocam. Merak ettim nasıl görünecek. [emoji16]