ASRock BIOS Update uyarısı nedir?

• Konuyu başlatan Mixy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 851
Eki Görüntüle 1940859

Sanırım aynı sistemi aldık Sinerji Future mu aldınız?
Evet, Sinerji Future aldım ama şuanki ramler benim aldığımdan daha iyi.

O indirmeleri yapmana gerek yok, Windows 11 zaten gerekli olan tüm driverları kuruyor. Benim Razer driverı bile kendisi indirdi. Ekran Kartını da indiriyor ama ben manuel indirme taraftarıyım.

Evet, Sinerji Future aldım ama şuanki ramler benim aldığımdan daha iyi.

O indirmeleri yapmana gerek yok, Windows 11 zaten gerekli olan tüm driverları kuruyor. Benim Razer driverı bile kendisi indirdi. Ekran Kartını da indiriyor ama ben manuel indirme taraftarıyım.
Bende manuel indirme taraftarıyım sen hangilerini manuel indirdin hangilerini oto? Bir de sana kaç günde geldi kargo.

Eyvallah hocam sistemi aldıktan sonra bios-ekran kartı driverlarından başka neleri güncellemek gerekiyor son olarak?
Hocam technopat kanalında bilgisayar alındıktan sonra yapılması gerekenler diye bir videosu vardı galiba ona bakabilirsiniz, ayrıyetten başka bir şey yapmanıza gerek yok. Alacaksanız sistemi hayırlı olsun size de.

Hocam technopat kanalında bilgisayar alındıktan sonra yapılması gerekenler diye bir videosu vardı galiba ona bakabilirsiniz, ayrıyetten başka bir şey yapmanıza gerek yok. Alacaksanız sistemi hayırlı olsun size de.
Onu biliyorum da sistemler aynı ya unuttuğum bir şey olursa diye söyledim ekstra neleri güncellediğini sordum emin olmak için.

Bende Sinerji'den aynı future isimli sistemi aldım ama BIOS güncellemesi yaparken hata alıyorum. Ne yapacağım bilemiyorum, BIOS güncellemesinin önemli olduğunu söylüyorlar ama BIOS ekranına geldiğimde USB flashın içindeki dosyayı görmüyor BIOS. Ne yapacağım birisi yardımcı olabilir mi?

Sadece ekran kartı driverını manuel indirdim geri kalanını otomatik.
5 iş günü içinde elime ulaştı hocam.
Hocam Bios Update yaparken dosyanın ismini değiştirdiniz mi?

2 saattir biosu güncelleyeme uğraşıyorum olmuyor. Hocam siz nasıl güncellediniz yardım eder misiniz?

Son düzenleme:
Hocam Bios Update yaparken dosyanın ismini değiştirdiniz mi?

2 saattir biosu güncelleyeme uğraşıyorum olmuyor. Hocam siz nasıl güncellediniz yardım eder misiniz?
İsmini değiştirmenize gerek yok, flash belleğinizi uefi yaparak denediniz mi?

Bende Sinerji'den aynı future isimli sistemi aldım ama BIOS güncellemesi yaparken hata alıyorum. Ne yapacağım bilemiyorum, BIOS güncellemesinin önemli olduğunu söylüyorlar ama BIOS ekranına geldiğimde USB flashın içindeki dosyayı görmüyor BIOS. Ne yapacağım birisi yardımcı olabilir mi?
Update yaparken ben de hata aldım hocam, youtubedan izleyerek bakabilirsiniz. Nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı