Arkadaşlar bugün Intel 14600KF işlemci aldım.
Tabii yanına 1700 LGA bir anakart almam gerekiyor. Anakartlara bakarken
www.teknobiyotik.com
www.akakce.com
Bu anakartları gördüm ve Z ve B serisi olmasına rağmen fiyatınlarının bu kadar ucuz olmasının sebebi nedir? Marka güvenilir mi?
Bu işlemciye H serisi bir anakart taksam işlemci performansını etkiler mi ? Ya da 3500 TL bandında önerebileceğiniz bir anakart var mı?
Tabii yanına 1700 LGA bir anakart almam gerekiyor. Anakartlara bakarken
AsRock Z790M PG Lightning/D4 Intel Z790 Soket 1700 DDR4 5333MHz(OC), PCIe 4.0, Hyper Gen4 m.2, Gigabit LAN, Type-C mATX Gaming Anakart | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Asrock B760M-HDV/M.2 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B760M-HDV/M.2 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock B760M-HDV/M.2 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.715,09 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu anakartları gördüm ve Z ve B serisi olmasına rağmen fiyatınlarının bu kadar ucuz olmasının sebebi nedir? Marka güvenilir mi?
Bu işlemciye H serisi bir anakart taksam işlemci performansını etkiler mi ? Ya da 3500 TL bandında önerebileceğiniz bir anakart var mı?
Son düzenleme: