ASRock Radeon RX 6700 XT Challenger D nasıldır?

Ben memnunum. Bu güne kadar daha 1 kere bile ne WattMan veya sürücü yükleme vs. hatası almadım. Kasamdaki hava akışıda iyi sıcaklık değerleri çok iyi. ASRock olması korkuttu ama pişman ettirmedi şu ana kadar.

Hocam benim PC işi 3 ay ertelendi zam gelmez umarım bende alacağım bu kartı
 
ASRock fena marka değil aslında ama sorun yaptığı zaman da tam yapıyor o cinste bir marka. Anakartını kullanmıştım Fatal1ty serisi RAM slotlarından 2 tanesi durduk yere bozuldu ve işlemcinin yanında ki büyük soğutucuların altında ki VRM'lerden biri 20 derece iken diğeri 70-80 derece çalışıyordu boşta. Çok sıkıntı çektirmişti bana. Ama ben olsam ASUS ROG'ya da TUF falan alırdım. Pahalı ürünler de kaliteli adını kanıtlamış markaları seçmek her zaman en iyisi. PowerColor da çok güzel markadır mesela. XFX'de öyle. MSI ve Gigabyte'da pek ahım şahım bir marka değil aslında. Bilgisayar işleriyle haşır neşir isen düzgün bir sistem toplayayım senelerce kafam ağrımadan kullanayım diyorsan ASUS'dan şaşmayacaksın aslında. Konu eski gerçi ama şunu da yazamadan edemiyeceğim lütfen bu tarz konular açacağınız zaman ürünü aldıktan sonra konu açıp bu nasıldır sizce diye konu açmayın. Zaten satın almış parasını ödemişsiniz neden soruyorsunuz ki. Bu konuları ürünü almadan önce açın lütfen.
 
Satın aldığım parçaları gösterdim ki alacagım parçalar ile uyumlu sorunsuz çalışır mı amacı ile satın aldığım parçaları koydum farklı bir anlamda değil.pc toplama işinden kendi çapımda bilgi sahibiyim sadece.teşekkürler ilgin için
 

Yeni konular

Geri
Yukarı