ASRock yetkili servisi kim?

Voyager 2

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 1.5 sene önce Sinerji Bilgisayar'dan aldığım hazır sistem ile beraber gelen ASRock RX 6700 XT ekran kartımda çok fazla coil whine olduğu için servise göndermek istedim. Sinerji Bilgisayar ürünün marka garantili olduğunu söyleyip beni Arena Bilgisayar'a yönlendirdi. Arena Bilgisayar'a kartın seri numarasını gönderdim ve bana ürünün Arena Bilgisayar'a ait olmadığını söylediler. Sinerji Bilgisayar'a geri döndüğümde bu sefer de Boğaziçi bilgisayar yetkili servisine yönlendirdiler. Arena Bilgisayar'ın ve Sinerji Bilgisayar'ın garanti sorgulama sayfalarına seri numarasını girdiğim zaman da ürün bulunamadı hatası alıyorum. Ne yapmam gerek?

Markanın Türkiye distribütörü Boğaziçi bilgisayar olarak görünüyor. İlgili firma ile görüşüp bilgi alabilirsiniz.

ASRock > Where to Buy

Hocam Boğaziçi Bilgisayar'ın internet sitesine girip garanti sorgulama yaptım ve sonuç yine aynı, seri numarası bulunamıyor. Nedeni ne olabilir?

Son düzenleme:
Hocam Boğaziçi Bilgisayar'ın internet sitesine girip garanti sorgulama yaptım ve sonuç yine aynı, seri numarası bulunamoyor. Nedeni ne olabilir?
İthalatçı garantili olabilir belki. Böyle bir durumda ise ürünün sorumluluğu satıcı firmaya aittir. Durumu satıcı firma ile tekrar görüşüp yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı