Alt Tab bir işe yaramıyor oyun hiç tam ekran olmuyor. Nasıl çözebilirim?
Evet o bir işe yaramıyor, alt tab yazmışım konuya yanlışlıkla.Oyun içerisinde Alt + Enter tuşlarına basmayı denediniz mi?
Tam ekran diye bir ayar yok oyunda, bilerek çözünürlük düşürdüm bu seferde oyun küçülüyor.Ayarlardan görüntü seçeneğinden tam ekran yaptığınızı düşünerek alt+ enter deneyin.
Onu da denedimYukarıdaki yazılanlar işe yaramazsa config dosyasını deneyin.
Ekran çözünürlüğü 1366x768 mi en son?Evet o bir işe yaramıyor, alt tab yazmışım konuya yanlışlıkla.
Eki Görüntüle 1850097
Tam ekran diye bir ayar yok oyunda, bilerek çözünürlük düşürdüm bu seferde oyun küçülüyor.
Onu da denedim
FullScreen=1
yazdım yine yok.
1920x1080, bilerek ona çekmiştim denemek için öyle ss alıp atmışım.Ekran çözünürlüğü 1366x768 mi en son?
Ubisoft üzerinden oynuyorum.Hocam alt+enter deneyin. Eğer olmazsa ve Steam üzerinden oynuyorsanız sağ tık özellikler açılan sayfada başlatma seçenekleri metün kutusuna -full/-fullscreen oyunu tam ekranda başlatmak için bu komutu kullanabilirsiniz.
DIRECTX10 yerine 9 ile çalıştırmayı deneyin1920x1080, bilerek ona çekmiştim denemek için öyle ss alıp atmışım.
Ubisoft üzerinden oynuyorum.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.