Alt Tab bir işe yaramıyor oyun hiç tam ekran olmuyor. Nasıl çözebilirim?
Denedim şimdi yine olmadı. Ne saçma oyun bu ya.DIRECTX10 yerine 9 ile çalıştırmayı deneyin
aklıma başka bi şey gelmedi ondan internetten araştırdım. AC4e güncelleme gelmiş (2gün) ve çoğu insan bu sorunu yaşıyormuş düzeltme gelene kadar bekleyin.Denedim şimdi yine olmadı. Ne saçma oyun bu ya.
Anladım teşekkür ediyorum.aklıma başka bi şey gelmedi ondan internetten araştırdım. AC4e güncelleme gelmiş (2gün) ve çoğu insan bu sorunu yaşıyormuş düzeltme gelene kadar bekleyin.
hocam ben de zaten steamle alakalı bir çözüm önerisi sundum fakat ubisoft üzerinden oynuyormuşsteam
win key + r
enter in: steam://open/console
steam console: download_Depot 242050 242051 7598860626606919774
depot downloaded to steam -> steamapps -> content -> app_242050 -> depot_242051
copied "AC4BFSP.exe" from depot_242051 into the actual game install directory
steam için böyle bir çözüm var. redditte buldum
1920x1080, bilerek ona çekmiştim denemek için öyle ss alıp atmışım.
Ubisoft üzerinden oynuyorum.
Ubisoft ne hocam ordan oyun mu oynaniyomus ilk defa duyuyorumhocam ben de zaten steamle alakalı bir çözüm önerisi sundum fakat ubisoft üzerinden oynuyormuş
Ubisoft ne hocam oradan oyun mu oynaniyormus ilk defa duyuyorum![]()
Hee anladim. Orda oyunun eski sürümlerini oynama secenegi varsa onu secebilir aklima da baska bisi gelmiyoHocam Uplay'den bahsediyor detay vermedim ama o olduğuna eminim Ubisoft'un kendi oyun arayüzü.
Format atalım hocam her derde devadırHee anladim. Orda oyunun eski sürümlerini oynama secenegi varsa onu secebilir aklima da baska bisi gelmiyo

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.