Assasin Creed Shadows alınır mı?

Drivefast

Hectopat
Daha fazla  
Çoğu kişi met ediyor bu aralar. Ubisoft+ üyeliğinden almayı düşünüyorum. Benim için önemli olan hikaye ve oynanış kısmı. Alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Ubisoft oyunu satın almanı hiç önermiyorum.
Çünkü Ubisoft'un yaptığı oyunlar buglı, kalitesiz woke ve absürt oynayış basit. Eğer oynayış odaklı bir oyun alacaksan indie sektörde ihtiyaçlarını karşılsyacak onlarca oyun var.

Atmosfer Ghost of Tsushima'ya benziyor. Gereğinden fazla AC oyunu yaptı Ubisoft artık oyunun konusu ve özü kayboldu. Şahsi fikrim alınmaz.

Yeni marka ortaya koymuyorlar, bilinen markalarından satış kasmak istiyorlar, böyle yapınca yeni bir şey yapmak ve özünü korumak arasında kalıp beceremiyorlar.

Paylaşımlı hesap satın alıp deneyebilirsiniz.

Ben olsam Ubisoft Plus alır geçerdim hocam. Para verilmez o kadar. Ama böyle bir oyunu ve diğerlerini de 300 TL'ye oynamak mantıklı.

Ben olsam Ubisoft Plus alır geçerdim hocam. Para verilmez o kadar. Ama böyle bir oyunu ve diğerlerini de 300 TL'ye oynamak mantıklı.

Yani hocam kendi tercihi tabii. Benim Ubisoft'ta çeken bir Shadows var şu anlık. Hesaplar 100 TL'ye falan satılıyor ben öyle yapacağım.

Ubisoft oyunu satın almanı hiç önermiyorum.
Çünkü Ubisoft'un yaptığı oyunlar buglı, kalitesiz woke ve absürt oynayış basit. Eğer oynayış odaklı bir oyun alacaksan indie sektörde ihtiyaçlarını karşılsyacak onlarca oyun var.
Çoğu indie oyununu oynadım tavsiye ettiğiniz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı