A AsusSoru Hectopat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2015 #1 Assasin Creed serisinden herhangi bir oyun açtığımda sinematik olarak gösteriyor yani üst taraf ve alt taraf siyah olarak.
Assasin Creed serisinden herhangi bir oyun açtığımda sinematik olarak gösteriyor yani üst taraf ve alt taraf siyah olarak.
Halil İbrahim Altay Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 706 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2015 #2 Oyun çözünürlüğü ve monitörün çözünürlüğü nedir? Artı 0 Eksi
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.474 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 30 Temmuz 2015 #3 Oyun kısmını böyle gösteriyor değil mi? Yani ara sahneleri değil. Artı 0 Eksi
KS KS A AsusSoru Hectopat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2015 #4 Oyunu ara sahneleri AsusSoru dedi: Oyunu ara sahneleri Genişletmek için tıkla... Vavien. dedi: Oyun kısmını böyle gösteriyor değil mi? Yani ara sahneleri değil. Genişletmek için tıkla... Tüm oyunu ara sahneleri böyle gösteriyor çözünürlükleri denedim olmadı. Halil İbrahim Altay dedi: Oyun çözünürlüğü ve monitörün çözünürlüğü nedir? Genişletmek için tıkla... Tüm çözünürlükleri denedim. Oyunun fotoğrafını çektiğimde böyle gösteriyor fakat oynuyorum. Artı 0 Eksi
Oyunu ara sahneleri AsusSoru dedi: Oyunu ara sahneleri Genişletmek için tıkla... Vavien. dedi: Oyun kısmını böyle gösteriyor değil mi? Yani ara sahneleri değil. Genişletmek için tıkla... Tüm oyunu ara sahneleri böyle gösteriyor çözünürlükleri denedim olmadı. Halil İbrahim Altay dedi: Oyun çözünürlüğü ve monitörün çözünürlüğü nedir? Genişletmek için tıkla... Tüm çözünürlükleri denedim. Oyunun fotoğrafını çektiğimde böyle gösteriyor fakat oynuyorum.
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 17 Ağustos 2015 #5 Oyununuz orjinal mi? Artı 0 Eksi
KS KS A AsusSoru Hectopat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2015 #6 Orjinal Artı 0 Eksi