cagan035 Picopat Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #1 Assasin Creed Valhalla 1.7.0 orijinal sürümü için Türkçe yama önerisine ihtiyacım var.
Shikinot Picopat Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 154 8 Mart 2025 #2 cagan035 dedi: Assasin Creed Valhalla 1.7.0 orijinal sürümü için Türkçe yama önerisine ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Ben makine çeviriden kurdum bugün. originide makineden kurmuştum küçük hataları vardı ama hikayeyi anlamıştım.
cagan035 dedi: Assasin Creed Valhalla 1.7.0 orijinal sürümü için Türkçe yama önerisine ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Ben makine çeviriden kurdum bugün. originide makineden kurmuştum küçük hataları vardı ama hikayeyi anlamıştım.
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.321 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #3 cagan035 dedi: Assasin Creed Valhalla 1.7.0 orijinal sürümü için Türkçe yama önerisine ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Ücretli elle çeviri: Anonymous Çeviri Ücretsiz: Assassin's Creed Valhalla Complete Edition v1.7.0 Türkçe Yama Ücretsiz 2-) ilk attığım ücretsiz yamayı indirmek istemezseniz makine çeviri gurubunun yamasını Discord'undan indirebilirsiniz.
cagan035 dedi: Assasin Creed Valhalla 1.7.0 orijinal sürümü için Türkçe yama önerisine ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Ücretli elle çeviri: Anonymous Çeviri Ücretsiz: Assassin's Creed Valhalla Complete Edition v1.7.0 Türkçe Yama Ücretsiz 2-) ilk attığım ücretsiz yamayı indirmek istemezseniz makine çeviri gurubunun yamasını Discord'undan indirebilirsiniz.