Assaasins Creed 2'de tam ekran olmuyor altta ve üstte siyah boşluklar oluyor, ayarlarda sadece çözünürlük seçenekleri var. Fullscreen ya da borderless screen ayarları yok, nasıl tam ekran yapabilirim?
Kaç kere denedim ama olmadı Windows 7 iken tam ekran oynayabiliyordum. Ekran çözünürlüğünü düşürüp oynamayı denedim o da olmadı. Pencere moduna alabilsem oyunu beki tam ekran yapabilirim.
Bir çok kullanıcı Teamviewer yüzünden bu sorunu yaşamış. Tam ekran yapmayı engelliyormuş bu program. Sizde de varsa çıkış yapıp tekrar dener misiniz? Arka planda falan da çalışmasın.
Bir çok kullanıcı teamviewer yüzünden bu sorunu yaşamış. Tam ekran yapmayı engelliyormuş bu program. Sizde de varsa çıkış yapıp tekrar dener misiniz? Arka planda falan da çalışmasın.
Assaasins Creed 2'de tam ekran olmuyor altta ve üstte siyah boşluklar oluyor, ayarlarda sadece çözünürlük seçenekleri var. Fullscreen ya da borderless screen ayarları yok, nasıl tam ekran yapabilirim?
Oyunun çözünürlüğü kendi ekran çözünürlüğüm 1280X1024. bence monitörle alakası yok çünkü önceden Windows 7 iken tam ekran oynayabiliyordum sadece ekran kartımı değiştirdim ekran kartıyla bir alakası olabilir mi?
Oyunun çözünürlüğü kendi ekran çözünürlüğüm 1280X1024. bence monitörle alakası yok çünkü önceden Windows 7 iken tam ekran oynayabiliyordum sadece ekran kartımı değiştirdim ekran kartıyla bir alakası olabilir mi?