Assasin's Creed Eivor VS Kassandra görevine nasıl erişilir?

Hocam şöyle bende iki oyunda var ama Odyssey'i sildim. Bu şekilde de göreve erişim sağlayabilecek miyim?

Spoiler vermenize de gerek yok. Böylesi daha iyi.
Evet hocam. Hatta bu göreve erişmek için Odyssey satın almanıza bile gerek yok. Bu arada önce Odyssey tarafını oynamanızı tavsiye ederim yoksa Valhalla'da göreceğiniz bazı olayların nedenini anlamazsınız.

Valhalla'da göreceğiniz bazı olayların nedenini anlamazsınız.

Hocam oyunu yarıda bırakmıştım, açıkçası oyunun hikayesi her ne kadar güzel olsa da oynanış tarafıyla ve sürekli kendini tekrar etmesiyle bırakmama sebep olmuştu. Oyunun Türkçe olmaması da ilave sebebi oldu.

Atlantis'te babamızla tanışıyorduk, ondan sonra bizden 4 tane bir şey toplamamızı istiyordu, ismini tam hatırlamıyorum ama Sphx tarzında ismi olan bir heykel vardı onunla konuşup bizi bir teste sokuyordu. O esnalarda bırakmıştım. Bu yeterli olur mu hikayeyi anlamamda ama, olmasa da artık yapacak bir şey yok.

Hocam oyunu yarıda bırakmıştım, açıkçası oyunun hikayesi her ne kadar güzel olsa da oynanış tarafıyla ve sürekli kendini tekrar etmesiyle bırakmama sebep olmuştu. Oyunun Türkçe olmaması da ilave sebebi oldu.

Atlantis'te babamızla tanışıyorduk, ondan sonra bizden 4 tane bir şey toplamamızı istiyordu, ismini tam hatırlamıyorum ama Sphx tarzında ismi olan bir heykel vardı onunla konuşup bizi bir teste sokuyordu. O esnalarda bırakmıştım. Bu yeterli olur mu hikayeyi anlamamda ama, olmasa da artık yapacak bir şey yok.
Eivor vs Kassandra hikayesi için Odyssey'in ana hikâyesini deneyimlemenize gerek yok Odyssey'de bulunan Crossover hikayesi ile Valhalla'da bulunan Crossover hikayesi bağlantılı olduğu için ana hikayesi zorunlu değil fakat iş ana hikayeye gelince Valhalla'nın ana hikâyesinin finali için Odyssey'in ana hikâyesi de lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı