Assassin Creed Odyssey alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba. Biliyorsunuz ki Steam'de sonbahar indirimi başladı. Bende 48 dolardan 4.79 dolara düşen AC Odyssey'i almaya karar verdim. Standart surumu alınır mı? Diger sürümlerle arasındaki fark nedir?

Merhaba. Biliyorsunuz ki Steam'de sonbahar indirimi başladı. Bende 48 dolardan 4.79 dolara düşen AC Odyssey'i almaya karar verdim. Standart surumu alınır mı? Diger sürümlerle arasındaki fark nedir?
Diğer sürümler oyuna başlayınca ekstra zırh silah falan veriyor. Oyunun kendisini de öneririm, alınır.

En iyi AC RPG üçlemesinin oyunu olarak söyleniyor. Şahsen ben ısınamadım ama iyi bir oyun.
Deluxe almıştım ben ve yanında Ezio Auditore'nin kıyafeti ve Bayek, Evie Frye gibi karakterleri gemi mürettebatı olarak kullanma geldi. Ayrıca klasik gemideki elemanları AC Syndicate çetesi olarak yapabilme filan.

Sürümleri bilmiyorum ama indirim varsa tüm DLC paketlerini alın. Gayet eğlenceli bir oyun. 330 küsur saatten fazla gömdüm bir zamanlar.

Gold Edition alırsanız 2 hikaye DLC'si ve AC 3 Remastered veriyor yanında.

Origins, Odyssey, Valhalla üçlemesini oynadım. Açıkçası en keyif aldığım oyun Odyssey oldu. Hikaye olarak hepsi aynı merakı uyandırsa da oynanış olarak Odyssey oyunun 40. saatinde bile yeni şeyler barındırdığı için daha uzun süre oynanabilir olmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı