Merhaba arkadaşlar. Ben Assassin's Creed 2 oynamak istiyordum. Sistemim: İşlemcim 2. nesil Intel Core i3 2.4 GHz, 4 GB RAM (ekran kartı yok sadece yonga Intel HD Graphics 4000).bu sistemde oyunu açması lazımdı ama her seferinde uygulama düzgün olarak başlatılamadı hatası alıyorum. Recep Baltaş diye bir moderatör vardı onun bu hatayla ilgili videosunu izledim. Process Monitor'le çözeyordu sorunu. Ben de öyle çözmeye çalıştım ama bende hatalı dosyalar farklı. Bu konuda tüm Technopat üyelerinden ve moderatörlerden yardım bekliyorum. Okuduğunuz için teşekkürler. Hayırlı günler dilerim!
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
İnternetten indirdim. Ama onunla ilgili olduğunu sanmıyorum. Çünkü başka bir bilgisayarda sorunsuz bir şekilde çalışmıştı. Bu bilgisayarda hata veriyor.
İnternetten indirdim. Ama onunla ilgili olduğunu sanmıyorum. Çünkü başka bir bilgisayarda sorunsuz bir şekilde çalışmıştı. Bu bilgisayarda hata veriyor.