Assassin's Creed 2 ve Revelations the truth ne anlatıyor?

Matigre

Hectopat
İki oyunu da oynadım ama bu the truth adlı videolarını ikisinin de çözemedim, parçaları bulmaya uğraşmadım. Videolarını da izledim ama pek bir şey anlamadım. Assassin's Creed 2 ve Brotherhood'daki the Truth'un neyi anlattığınız yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
AC2'de bulmacaları çözünce çıkan video; Adem ve Havva'nın da suikastçi olduğunu ve elmayı tapınakçılardan korumak için dünyaya kaçtığını gösteriyordu. Diğer videoları ben de hatırlamıyorum. Bu bulmacaları haritada bulmak aslında zor değil. Sadece bazılarını çözmek için videolara bakmak gerekebilir. Ben genellikle çözemediklerimde videolara bakıyorum.

Bu arada Talha Aynacı'nın hikayeleri anlattığı videolarda bu konulara değinmiş olabilir. Galiba ben de hikayeyi oradan duymuştum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı