Çözüldü Assassin's Creed 3 AC3SP.exe Çalışmayı Durdurdu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözüm
Çözüm 1:

• Oyunun save dosyasını silin. Dosya burada yer alıyor:

C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\[Hesap adınızla ilintili klasör adı]\54

• Sonrasında da uPlay'den Cloud Sync'i kapatın:

uplay cloud sync.JPG

Çözüm 2:

İlk çözüm işe yaramazsa oyunun ana Exe'sini kopya koruması devre dışı bırakılmış EXE ile değiştirmek sorunu çözüyor. Ancak biz bu dosyayı paylaşmıyoruz. Yasal çözüm sunulabilmesi için Ubisoft'un kendi exe dosyasını güncelleyip düzeltmesi gerekiyor.

Söz konusu dosya oyunun No-DVD güncellemesinde bulunabilir:

Kod:
Assassins.Creed.III.v1.06.Update-SKIDROW
Sistemim bu. Windows 10 kulanıyorum. Ben de bedava diye UPlay'den aldım. Kaç kez dosyaları tarttıysam da bütün çözüm önerilerini denesemde hala aynı hatayı bende de veriyor.

Screenshot_3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayara takılı gamepad var mı? Bir de mümkünse DWI raporu paylaşır mısınız?

[Çözüm] Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b | Technopat Sosyal

Oyunu silip tekrar indirdim, Uplay üzerinden indiriyorum oyunu korsan değil yani. Hocam gamepad kullanmıyorum. DWI raporunu paylaşıyorum, anlattığınız konudaki gibi DWI raporunu kendim incelemeye çalıştım ama sol tarafı kırmızı olan birden fazla klasör vardı. Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim.

AC3SP.rar

Bilgisayara takılı gamepad var mı? Bir de mümkünse DWI raporu paylaşır mısınız?

[Çözüm] Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b | Technopat Sosyal

Hocam çözümü bulamadım ben hala.

Arkadaş hort gibi olucak ama aynı hata bende de var. Oyunda yürümeye başladığım an hata veriyor çalışmayı durdurdu diyor. Kesin bir çözüm yazılmamış. Ekran kartım vs güncel dosyaları defalarca güncelledim. Oyun da orjınal uplay den.

4 - 5 gün önce arkadaşın birisi crack'le sorunu çözmüştü, ben de denedim bir süre oynadım fakat daha oyunun başlarında gemiden sonraki bölüm yükleme ekranında kalıyor. Şu an için galiba kimse çözüm bulamadı .

Arkadaşlar merhaba aynı problem bende de mevcuttu. Multide problem yok single player magara gırısınde oyundan atıyordu. Linkte verdıgım Client'ı ındırıp atın duzelecektır. Kendım upload ettım.

AC3SP.exe - 36.5 MB
Arkadaşlar bende mağaraya girerken karakter gözükmüyodu yürüdüğüm anda hata veriyodu bu dosyayı indirip değiştirdiğimde düzeldi. Orjinal oyun bozuk çıkıyor crackliyoruz sorunsuz :D

Arkadaşlar bende mağaraya girerken karakter gözükmüyodu yürüdüğüm anda hata veriyodu. Bu dosyayı indirip değiştirdiğimde düzeldi. Orjinal oyun bozuk çıkıyor crackliyoruz sorunsuz :D

Sorun Ne Windows 10 nede Uplay ile alakalı öncelikle Microsoft +++ hepsini kaldır ve oyunu başlat Uplay bilmem ama Steam gerekli sürümleri kendi yüklüyordu , Driver booster 4 indir güncelleme yap.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı