Çözüldü Assassin's Creed Black Flag görev geçilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

N0rvecli

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Arkadaşlar 1 gündür geçmeye çalışıyorum save dosyasida istemiyorum YouTube'dan de baktim fakat anlayamadım %7'de bir tane yelkenliyi etkisiz hale getir diyor fakat yelkenli bulamadim, etraftaki gemilere saldirdim kac tane onlari da saymadi. Nasıl geçerim acaba?

Çözüm
Hocam dürbününüzü açıp schooner yazan bir gemi bulun. O gemiye saldırın ama batırmayın. Canı kırmızıya düştüğünde bordalanabilir(board) hâle gelecek o zaman geminin yanına gidip "S" veya oyun koluyla oynuyorsanız "B" tuşuna basılı tutup gemiyi bordalayın. Sonra zaten ara sahne girecek ve görev bitecek. Eğer yine anlamadıysanız alttaki video yardımcı olacaktır:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Muhtemelen spesifik olarak bir gemiyi indirmeni söylüyor. Görev adı belirtirsen daha rahat yardımcı olunur.

Dosya Ekleri

• IMG_20230120_125415_6.jpg
    IMG_20230120_125415_6.jpg
    170,8 KB · Görüntüleme: 67
Hocam dürbününüzü açıp schooner yazan bir gemi bulun. O gemiye saldırın ama batırmayın. Canı kırmızıya düştüğünde bordalanabilir(board) hâle gelecek o zaman geminin yanına gidip "S" veya oyun koluyla oynuyorsanız "B" tuşuna basılı tutup gemiyi bordalayın. Sonra zaten ara sahne girecek ve görev bitecek. Eğer yine anlamadıysanız alttaki video yardımcı olacaktır:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm
Hocam dürbününüzü açıp schooner yazan bir gemi bulun. O gemiye saldırın ama batırmayın. Canı kırmızıya düştüğünde bordalanabilir(board) hâle gelecek o zaman geminin yanına gidip "s" veya oyun koluyla oynuyorsanız "b" tuşuna basılı tutup gemiyi bordalayın. Sonra zaten ara sahne girecek ve görev bitecek. Eğer yine anlamadıysanız alttaki video yardımcı olacaktır:

Çok teşekkür ederim hocam görevi geçtim sayenizde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı