Assassin's Creed Black Flag Yeni Oynanış Videosu!

mevsres

Kilopat
Katılım
16 Mart 2012
Mesajlar
6.392
Makaleler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar AC Black Falg'den yeni video yayınlandı izlediniz mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Valla oyunu çoğu kişi ırgalamıyor. :D Aynı tas aynı hamam olarak geliyor çoğu kişiye ve bana. Ama yinede güzel olacağa benziyor. Ancak dediğim gibi aynı tas aynı hamam. Umarım bir COD'a benzemez. :D
 
Önemli olan yeni sahneler, bilmediğimiz bölümleri oynayacağız. Bir Battlefield 3'ü 3-4 defa bitirmektense, her sene farklı bir COD veya AC bitirmek iyidir. :)

Ama motor yenileseler fena olmaz, mesela Frostbite motoru çok etkileyici güneş efektleri falan. Her oyun o motoru alıp kullansa fena olmaz Assassin's Creed, GTA ve bir çok oyun.
 
Aynı tas aynı hamam valla, sıkıcı. Ama zannetmiyorum ki Assassin's Creed 3 kadar sıkıcı olabilsin, onun için özel uğraşı gerekir, efsane bayık bir oyuncu AC 3, bunda hiç olmazsa deniz savaşları, tropikal adalar falan var kurtarır belki.

- - - Güncellendi - - -

O değil de, aga kimse de demiyor ki bu herif tropikal adanın sıcağında üstünde kat kat kıyafet, ayağında deri çizmelerle ordan oraya koşuşturup duruyor. İzlerken bana sıcak bastı valla ;) Hiç uymuş mu şimdi.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı