Assassin's Creed Game Pass'te var mı?

• Konuyu başlatan Rez
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 5.138
İşletim sistemi
Windows 11

Rez

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i5-9400F Asus TUF GeForce GTX 1650 Super 8GB RAM
Meslek
Boyutlararası Portal Gezgini
Xbox Game Pass almayı düşünüyorum yazın. Ancak hangi oyunlardan başlamalıyım ya da başlamam gereken oyun Game Pass'te var mı?

Onlardan mı başlamam gerek seriye? Daha hiç oynamadım.

Xbox Game Pass almayı düşünüyorum yazın. Ancak hangi oyunlardan başlamalıyım ya da başlamam gereken oyun Game Pass'te var mı?
Hangi AC oyununu arıyorsunuz ona göre değişir. Ama evet AC oyunları var. Denemeniz gereken oyunlar ise Minecraft Legends yeni çıktığı için, Persona 5, Wreckfest, küçük bir hikaye ve basit bir çizimi olan Donut County, Call Of Duty Warzone 2.0, Hollow Knight gibi daha arttırabilirim.

Soruyu Game Pass'te hangi Assassin's Creed oyunundan başlamalıyım diye değiştiriyorum.

Kronolojik olarak RPG üçlemesi Odyssey -> Origins -> Valhalla şeklinde, ama çıkış sıralarına göre (Origins -> Odyssey -> Valhalla) oynamanız daha iyi olur. Seriye RPG üçlemesinden ya da Ezio üçlemesinden (2, Brotherhood, Revelations) başlanabilir.
Oyunların temeli hakkında bir fikriniz olur ve ne yapmak istediğinize, neyi oynayıp oynamayacağınıza kendiniz karar verebilirsiniz.

1'i altyazı desteği olmadığı için es geçmek isteyebilirsiniz belki, internette Türkçe hikaye anlatımı mevcut. Ayrıca Anonymous Çeviri'nin hazırladığı yamada altyazı desteği eklenmiş ve Türkçe.

Gamepass üzerinde Origins ve Odyssey oyunları mevcut. Hanginden başlamam gerekiyor sorusuna gelecek olursanız, bu oyunlar önceki oyunlarla hikaye bakımından bağlantı içermiyor ve oynanış olarakta farklılar. Asıl Assassin's Creed serisinde açık dünya ve rpg öğeleri yoktu. Grafik açısından çok eski olmasın derseniz Unity ve Syndicate serilerini oynayabilirsiniz. Yok ben direk yeni oynanış açık dünya ve rpg öğeleri isterim derseniz Gamepess üzerinden Origins oynarak başlayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı