Assassin's Creed hangileri oynanmalı?

Bugün cevap veren arkadaşlara da teşekkür ederim çünkü kafamda oturdu durum. Ne alacağımı az çok kararlaştırdım. Steam indirimlerini bekliyor olacağım :)

Bu şekilde 2 DLC'si ile birlikte 97 TL. Sanırım uygun oluyor. Steamde bu kadar uygun olur mu, daha önce oldu mu bilmiyorum. Eğer olduysa gene olur 24 kasımda çünkü eski oyunlar genelde indirimleniyor diye biliyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    322,2 KB · Görüntüleme: 49
Bu şekilde 2 DLC'si ile birlikte 97 TL. Sanırım uygun oluyor. Steam'de bu kadar uygun olur mu, daha önce oldu mu bilmiyorum. Eğer olduysa gene olur 24 Kasım'da çünkü eski oyunlar genelde indirimleniyor diye biliyorum.

Açıkçası olacağını sanmıyorum.

Ekran görüntüsü 2021-11-20 132300.png

DLC'ler bile bakın ne kadar pahalı.

Ekran görüntüsü 2021-11-20 132413.png

Oyunda bir o kadar pahalı.

Bu şekilde 2 DLC'si ile birlikte 97 TL. Sanırım uygun oluyor. Steamde bu kadar uygun olur mu, daha önce oldu mu bilmiyorum. Eğer olduysa gene olur 24 kasımda çünkü eski oyunlar genelde indirimleniyor diye biliyorum.
Steam'de de aynı fiyatlara düşüyor ancak Ubisoft'un verdiği kod sayesinde daha ucuz oluyor Steam'e göre.

Korkmayın hocam Steam indirimleri başlayınca onlar da aynı fiyata düşecek 😀 Steam indirimleri başladığında hala sürüyor olur.
Hadi inşallah diyelim :D Aslında bu tarz oyun kültürüm yok. 7-8 senedir sadece lol, pubg gibi online oyunlar oynadım. Ama oynamakta istiyorum artık onlinelar sıktı artık. İnsanlarla muhattap olmayı bırakmak istiyorum :) RDR 2 var aklımda almak istediğim bi de AC Valhalla düşünüyordum ama en son 2010-12 civarlarında ac1 oynamışımdır 10 senedir onu da bilmiyorum inşallah RDR 2 ve AC serilerinden oyunlar alacağım paraya kıyabilirsem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı