Assassin's Creed hangileri oynanmalı?

İndirim döneminde,
Ac origins gold sürümü 80 tl,
Ac odyssey in deluxse sürümü 80tl civarında epic games in verdiği 80tl zerüne 60tl lik indirim kupon ile ikisidi 20şer tl ye alabilirsin, bunlara ek olarak Ac black flag'ı öneririm ama onun için fiyat tüyom yok. Tüm seriyi oynamış biri olarak sadece bu 3 taneyi tekrar oynayacak kadar sevmiştim.
Bugün cevap veren arkadaşlara da teşekkür ederim çünkü kafamda oturdu durum. Ne alacağımı az çok kararlaştırdım. Steam indirimlerini bekliyor olacağım
Üstteki mesajıma ek olarak Ac Origins gold sürümde dlc ler dahil 20tl ye geliyor.
Odyssey deluxse paketinde dlc yok ama dlcler ilede çok artmıyor 60tl indirimli olduğu için

Son düzenleme:
Maalesef kupon yok. Kuponlar süreli oluyor Epic Games'te. Bir de 20'şer TL'ye alamıyorsun öyle bile olsa bir tane kupon kullanma hakkın var diye biliyorum.
Bu denli detaylı bilgilendirme için çok teşekkürler hocam. Dikkate alacağım yazılanları bakalım. Steamde 140 TL mevcut. Önce kasım indirimlerini bekleyip sonra karar vereceğim En azından alacaklarım indirime bile girse, elimde olan mevcut bakiyeden kullanmış olurum.

Maalesef kupon yok. Kuponlar süreli oluyor Epic Games'te. Bir de 20'şer TL'ye alamıyorsun öyle bile olsa bir tane kupon kullanma hakkın var diye biliyorum.
Geçen kış indiriminde birden fazla kuponu, indirimle aynı hafta vermişti. 1 hakkın varsa bile 1 tanesini 20tl te al yine avantaj

Dostum neredeyse tüm ac oyunlarını oynamış biri olarak tavsiyem çıkış sırası olarak eskiden yeniye doğru oyna. Böylece yeni oyundaki grafikten eskiye geçince grafik farklılığı seni etkilemez.

Bence Rogue Remastered oyna.

Şu an Sydicate oynuyorum. Sanırım sıkılarak bitireceğim ilk AC oyunu olacak. Onun haricinde yukarıda da belirttikleri gibi Ezio üçlemesi ardından Unity de güzeldir. Denizlere meraklı biriysen IV: Black Flag, Rogue filan da oynayabilirsin zevk meselesi.

Bütün ac oyunlarını birden fazla kez bitirmiş biri olarak ve bir açık dünya hayranı olarak. Ara sahne sevmeyip aksiyon seviyorsan Odyssey ve Valhalla diyebilirim. Hikayeleri iyi değil ama aksiyon dozu yerinde ve şahsen ben ikisinide dlc ler dahil 150+ saat harcadım. Yinede favorim ezio üçlemesidir.

Valhalla oynamadığım için bir şey diyemem ancak Odyssey'in hikayesi bence iyi ve genel olarak güzel işlenmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…