Assassin's Creed hangileri oynanmalı?

Ezio üçlemesini bitirmenizi tavsiye ederim. Üçleme AC 2,AC Brotherhood ve AC Revelations'tan oluşuyor. Ardından Ac3'ü oynamadan Ac4'e geçebilirsiniz. Ac4'ten sonra Unity'i oynayabilir ardındanda direkt Valhalla'ya geçebilirsiniz. Origins veya Odyssey arasındaki gerçek anlamda tek fark temaları... Herkesin aksine ben Origins'ten çok daha keyif almıştım ve Odyssey'den sıkılmıştım. Bu ikisi arasindan tavsiyem Origins olacaktır. Ama temalarına göre karar vermek isterseniz;
Ac Origins, Antik Mısır zamanını konu alıyor.
Ac Odyssey, Yunan mitolojisini konu alıyor.
 
Ezio üçlemesi, odyssey, Valhalla aklıma yazdım. Fakat Ezio üçlemesi çok eski değil mi ? Ben gerçekten kötü grafiklere dayanabilen biri değilim artık. Teşekkürler cevaplarınız için. Bu kadar indirime girmişken ve ben oynamak istiyoken gerçekten para baymak istiyorum. Odyssey ve Valhalla en çok kafama yatanlar. Ezio üçlemesi grafik olarak baymayacaksa ona da bakabilirim. Valhallayı daha sonraya bırakadabilirim.
 
Ezio üçlemesi, Odyssey, Valhalla aklıma yazdım. Fakat Ezio üçlemesi çok eski değil mi? Ben gerçekten kötü grafiklere dayanabilen biri değilim artık. Teşekkürler cevaplarınız için. Bu kadar indirime girmişken ve ben oynamak istiyoken gerçekten para baymak istiyorum. Odyssey ve Valhalla en çok kafama yatanlar. Ezio üçlemesi grafik olarak baymayacaksa ona da bakabilirim. Valhalla'yı daha sonraya bırakadabilirim.

Grafik olarak çok kötü değil ama oynanış eski gelecektir ama buna rağmen sadece hikayesi ve atmosferi için bile oynanabilecek oyunlar.
 
Peki son olarak, bütün cevap vermiş olanlara sorayım. Bu oyunlar DLC'leriyle mi alınmalı. Yada hangileri DLC ile alınmalı imkan varsa.
 
24 kasım steam indirimlerinde düşer mi peki ? Yani tahminden ziyade, daha önceleri indirimlerde genel olarak düşen seriler mi ?
 
24 Kasım Steam indirimlerinde düşer mi peki? Yani tahminden ziyade, daha önceleri indirimlerde genel olarak düşen seriler mi?

Hocam ubi Store'da 27 liraydı DLC'ler.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    153,3 KB · Görüntüleme: 38
Hocam bu DLC'lerin olayı nedir ? Mesela Season Pass ne oluyor ? Bana ne katacak. Deluxe edition almak yerine neden onu alayım ?
Hocam DLC'lerin olayı oyunu uzun oynamak ve farklı ilaveten görevler vb içeriklerin eklenmesidir kısaca. Zaten detaylarında yazar sürümlerin farklılıkları hocam.
 
Hocam DLC'lerin olayı oyunu uzun oynamak ve farklı ilaveten görevler vb içeriklerin eklenmesidir kısaca. Zaten detaylarında yazar sürümlerin farklılıkları hocam.
Onu az çok tahmin edebiliyorum ama Season pass "online" olmayan bir oyunda ilk defa gördüm o da garibime gitti. Bir de DLC'ler gerçekten değiyor mu + miktar fiyatlara ?
 

Geri
Yukarı