Assassin's Creed Mirage mı, Hogwarts Legacy mi?

  • Konuyu başlatan Hamc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1B

Hamc

Decapat
Katılım
9 Mart 2022
Mesajlar
747
Çözümler
4
RAM
16 Gb
Ekran kartı
AMD Radeon RX 5500 XT
Anakart
Asrock A320M
İşlemci
AMD Ryzen 3 1200 Quad-Core Processor 3.10 GHz
Sorum yukarıdaki gibi. Ben bayağı bir Assassin's Creed fanıyım bir o kadar Harry Potter fanıyım(Potterhead). İkisi de güzel olacak gibi duruyor. Assassin's Creed Mirage'ın fiyatı daha uygun baktığımızda. Bir de benim ingilizcem düşük seviyede olduğu için Türkçe yama beklemek zorundayım. Sizce hangisini almalıyım?
 
Çok garip insanlar rpg ac istemiyoruz eskiyi özledik diyorlardı suikastçi hissetmek istiyoruz diyorlardı. Şimdi de firma istediklerini veriyor bu seferde oyun rpg olmayacak, kısa sürecek diye serzenişte bulunuyorlar. Bir oyunun kısa sürmesi onu kötü mü yapar? O zaman 6 saatlik film en güzel film olabilir sizin mantığınıza göre.
 
Çok garip insanlar RPG AC istemiyoruz eskiyi özledik diyorlardı suikastçı hissetmek istiyoruz diyorlardı. Şimdi de firma istediklerini veriyor bu sefer de oyun RPG olmayacak, kısa sürecek diye serzenişte bulunuyorlar. Bir oyunun kısa sürmesi onu kötü mü yapar? O zaman 6 saatlik film en güzel film olabilir sizin mantığınıza göre.

Kimse oyuna kötü demedi.
 
Sorum yukarıdaki gibi. Ben bayağı bir Assassin's Creed fanıyım bir o kadar Harry Potter fanıyım(potterhead). İkisi de güzel olacak gibi duruyor. Assassin's Creed Mirage'ın fiyatı daha uygun baktığımızda. Bir de benim ingilizcem düşük seviyede olduğu için Türkçe yama beklemek zorundayım. Sizce hangisini almalıyım?

Assassin's Creed Mirage'de hikayeyi takacağınızı pek sanmıyorum. O yüzden Türkçe yamaya pek gerek yok gibi.
 
Ubisoft son zamanlarda sıkıntılı durumda. Mirage nasıl çıkacak belli değil. Bence Hogwarts Legacy daha iyi olur ama tamamen zevk meselesi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı