Assassin's Creed Mirage Steam'de %50 indirim ile çıkış yaptı!

@bluerr, Assasin's Creed serisi genel olarak sıkıcı oluyor ve art arda oynanabilecek oyun serisi değil.

@Mehmet.Heroo AC Valhalla'ya basarım sistemi geçen hafta eklendi. Ubisoft uygulamasında kazandığın başarılar Steam'de otomatik açılıyor. Ben oyuna girdiğimde otomatik olarak 80 küsür basarım açılmıştı.
Epic Games üzerinden AC Valhalla oynayanlar için soruyorum. Steam üzerinden de alınırsa Ubisoft’un uygulamasında kazanılan başarımlar Steam’e eklenir mi? Kısaca Epic Games’den aldığım için başarımların Steam’e geçmeme durumu olur mu?

Epic Games üzerinden AC Valhalla oynayanlar için soruyorum. Steam üzerinden de alınırsa Ubisoft’un uygulamasında kazanılan başarımlar Steam’e eklenir mi? Kısaca Epic Games’den aldığım için başarımların Steam’e geçmeme durumu olur mu?
Ben de oyunu PC'ye ilk aldığımda Epic üzerinden almıştım. Epic'ten aldığın Ubisoft oyunlarında kazandığın başarımlar Ubisoft hesabından kazanılmış oluyor. Eğer Steam'den satın aldığın AC Valhalla'yı aynı Ubisoft hesabına bağlarsan başarımlar otomatik olarak açılır.

Ben de oyunu PC'ye ilk aldığımda Epic üzerinden almıştım. Epic'ten aldığın Ubisoft oyunlarında kazandığın başarımlar Ubisoft hesabından kazanılmış oluyor. Eğer Steam'den satın aldığın AC Valhalla'yı aynı Ubisoft hesabına bağlarsan başarımlar otomatik olarak açılır.
Cevabınız için teşekkürler.

AC oyunları artık insanı yoruyor. En son Odyssey'i bitirdim. Valhalla'yı da uzun zaman önce almama rağmen oynamadım. Ubisoft açık dünya formülüne girmek insanı yoruyor.

Mirage biraz daha bu açıdan farklı duruyordu. Lakin görünen o ki o da çok sevilmedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı