Assassin's Creed Mythology pack alınır mı?

Nresar

Hectopat
Daha fazla  
Pack 370TL Origins, Odyssey, Valhalla oyunlarının standart versiyonunu içeriyor DLC'siz keyifli olur mu hikaye devam ediyormuş galiba bu fiyata bir daha bulamayız büyük ihtimal yarın son.
Oyunları yazın oynarım anca.
Bir de bu oyunların Türkçe yamaları temiz var mıdır üçününde? Tam bulamadım.

Bu oyunları üst üste oynamak sıkabilir. Odyssey kesinlikle açık dünya grind sevenlerin oynaması gereken bir oyun bence. Origin eski,vasat kalabilir. Valhalla da sıkıcı ve bunaltıcı gelebilir. En üst nokta Odyssey.

Voidu veya gamebillet gibi sitelere bak. Oralarda cok cok daha ucuz fiyatlarda. Standart sürümleri o fiyata alinmaz.
Mesela Voidu da cok iyi fiyatlarda. Valhalla kalmamis orada ama Origin:Assassin’s Creed Origins | Voidu

Indiegala'da vallhala tüm DLC'lerle: https://www.indiegala.com/store/game/assassin-s-creed-r-valhalla-complete-edition/1db24dfc

Bu arada Syndicate, Ubisoft'da ücretsiz. Onu almayi da unutma.

Hocam bir şey soracağım Odyssey'in season Pass paketinin içinde ana oyun var mı?

Voidu veya gamebillet gibi sitelere bak. Oralarda cok cok daha ucuz fiyatlarda. Standart sürümleri o fiyata alinmaz.
Mesela Voidu da cok iyi fiyatlarda. Valhalla kalmamis orada ama Origin:Assassin’s Creed Origins | Voidu

Indiegala'da vallhala tüm DLC'lerle: https://www.indiegala.com/store/game/assassin-s-creed-r-valhalla-complete-edition/1db24dfc

Bu arada Syndicate, Ubisoft'da ücretsiz. Onu almayi da unutma.

Hocam bu siteler nasıl oluyor güvenli mi biraz göz gezdirdim stok sorunu var bazılarında AC serisini sevdiğim için almak istiyorum.

Bu oyunları üst üste oynamak sıkabilir. Odyssey kesinlikle açık dünya grind sevenlerin oynaması gereken bir oyun bence. Origin eski, vasat kalabilir. Valhalla da sıkıcı ve bunaltıcı gelebilir. En üst nokta Odyssey.

Hocam üst üste oynamam zaten zamlardan dolayı almak istiyorum ben pek sıkılmam seriyi sevdiğim için başa sarsada çok sıkıntı olmaz bunları alırsam Mirage hariç seriyi tamamlamış olacağım.

Hocam bu siteler nasıl oluyor güvenli mi biraz göz gezdirdim stok sorunu var bazılarında AC serisini sevdiğim için almak istiyorum.

Hocam üst üste oynamam zaten zamlardan dolayı almak istiyorum ben pek sıkılmam seriyi sevdiğim için başa sarsada çok sıkıntı olmaz bunları alırsam Mirage hariç seriyi tamamlamış olacağım.

Voidu sitesi güvenilirdir gözün kapalı alabilirsin. Ben Valhalla compelete Edition aldım. Days Gone aldım şimdi Odyssey'in Ultimate Edition'ın stocklarının yenilenmesini bekliyorum alacağım.

Hocam bir şey soracağım Odyssey'in season Pass paketinin içinde ana oyun var mı?
Emin degilim ama galiba yok. Season passlar dlcler oluyordu galiba.

Voidu ve gamebillet sitelerinden alisveris yapmistim. Ubisoft hesabina ekliyor.
Indiegala da alisveris yapmadim ama güvennilir oldugu söylenyor.

Odyssey kesinlikle açık dünya grind sevenlerin oynaması gereken bir oyun bence.
Suan odyseey oynayan ve 50saati gecirmis biri olarak söylüyorum.
Ana hikaye de devam edebilmeniz icin cok fazla yan görevlerde kasmaniz gerekiyor. Düsmanin senden 2 level üstü oldu mu. 2 hamlede ölüyon. Ama senin onu öldürmen icin en az bi 20 vurus yapman gerekiyor. Ayni sey gizli gitmede de gecerli senden üst leveldeyse tekte arkalayamiyorsun.

Voidu ve gamebillet sitelerinden alisveris yapmistim. Ubisoft hesabina ekliyor.
Indiegala da alisveris yapmadim ama güvennilir oldugu söylenyor.

Voidu iyi geldi biraz Origins ve Valhalla Complete Edition 200TL'ye geliyor Odyssey Gold Edition ekleyince 300 civari oluyor onda stok yok ama gelince alırsam buradan AC3 falanda verir değil mi?
Bir de bu yamalar hakkında bilgin var mı?
Seriyi üst üste oynayacak halim yok zaten
Bu Voidu ya falan zam gelir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231128-163910_Chrome.jpg
    Screenshot_20231128-163910_Chrome.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 48
Pack 370TL Origins, Odyssey, Valhalla oyunlarının standart versiyonunu içeriyor DLC'siz keyifli olur mu hikaye devam ediyormuş galiba bu fiyata bir daha bulamayız büyük ihtimal yarın son.
Oyunları yazın oynarım anca.
Bir de bu oyunların Türkçe yamaları temiz var mıdır üçününde? Tam bulamadım.
Oyunları oynamadım ama odyssey' in dlc ile oynanmasının diğerleri içinde dlc olmasa da olur dendiğini duymuştum.

Suan odyseey oynayan ve 50saati gecirmis biri olarak söylüyorum.
Ana hikaye de devam edebilmeniz icin cok fazla yan görevlerde kasmaniz gerekiyor. Düsmanin senden 2 level üstü oldu mu. 2 hamlede ölüyon. Ama senin onu öldürmen icin en az bi 20 vurus yapman gerekiyor. Ayni sey gizli gitmede de gecerli senden üst leveldeyse tekte arkalayamiyorsun.
Yaani evet orası öyle ama level atlayıp gelişmek, yeni silahlar bulmak vs. o hissiyatı sevmiştim. Zaten kocaman bir dünya olduğu için her yerden bir şey çıkıyor. Build de yapabildiğin için mesela kritik Assassin buildi de yapabilirsin, dayanıklılık buildi de yapabilirsin sana bu imkanı da sunuyor. O yüzden grind kısmı benim için zevkliydi. Tabi bundan sonra origins oynarsan aynı şeyleri yapmak sıkabilir. Veya Valhalla oynarsan daha keyifli elementler zoraki gelmeye başlayabilir. Bilmiyorum ben çok keyif almıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı