Assassin's Creed Mythology pack alınır mı?

Voidu sitesi güvenilirdir gözün kapalı alabilirsin. Ben Valhalla compelete Edition aldım. Days Gone aldım şimdi Odyssey'in Ultimate Edition'ın stocklarının yenilenmesini bekliyorum alacağım.

Hocam siteye giriş yapınca fiyatlar euro üzerinden hesaplandı nasıl düzelteceğim?

Hocam siteye giriş yapınca fiyatlar euro üzerinden hesaplandı nasıl düzelteceğim?

Sitede ana menüdeyken en aşağıya in oradan Türkçe ve Türk lirası yapabilirsin.

Sitede ana menüdeyken en aşağıya in oradan Türkçe ve Türk lirası yapabilirsin.

Tam da foruma bakıyordum onu yaptımda fiyatı 30 la çarptı yani gene euro yapıyor ama yeni hesap açtım düzeldi.
Bir de şey soracaktım yarın son stoklar yenileniyor değil mi?

Tam da foruma bakıyordum onu yaptımda fiyatı 30 la çarptı yani gene euro yapıyor ama yeni hesap açtım düzeldi.
Bir de şey soracaktım yarın son stoklar yenileniyor değil mi?

Vallahi ben takibe aldım stock gelirse haberim olacak yenilenirse haber veririm sana.

Vallahi ben takibe aldım stock gelirse haberim olacak yenilenirse haber veririm sana.

Kanka Odyssey'in stoku yenilenmeyecek herhalde artık eğer almak istiyorsan Deluxe pack ve season Pass'i birlikte al Ultimate pack oluyor zaten 160TL oluyor 40TL gibi bir fark oluyor ama değer başka yerde ucuz yok gamebilet bile 300TL'ye satmış Gold Edition'u bir daha bu fiyata gelmeyebilir.

Kanka Odyssey'in stoku yenilenmeyecek herhalde artık eğer almak istiyorsan Deluxe pack ve season Pass'i birlikte al Ultimate pack oluyor zaten 160TL oluyor 40TL gibi bir fark oluyor ama değer başka yerde ucuz yok gamebilet bile 300TL'ye satmış Gold Edition'u bir daha bu fiyata gelmeyebilir.

Yarım saat önce Deluxe paketini aldım kral sağ olasın bekledik o kadar yenilemediler.

Voidu iyi geldi biraz Origins ve Valhalla Complete Edition 200TL'ye geliyor Odyssey Gold Edition ekleyince 300 civari oluyor onda stok yok ama gelince alırsam buradan AC3 falanda verir değil mi?
Bir de bu yamalar hakkında bilgin var mı?
Seriyi üst üste oynayacak halim yok zaten.
Bu Voidu ya falan zam g

Season Pass'de sadece Odyssey DLC'leri ve AC 3 var AC Odyssey eşek gibi yan görev kasarım item ararım haritada çok gezerim sürekli bakış noktası eşlerim diyorsan alınır çünkü haritası devasa yan görev çok ve bakış noktalarına TP atmadan oyun işkence. Yanlış anlaşılmasın ben çok severim 150 saat oynadım.

Season Pass'de sadece Odyssey DLC'leri ve AC 3 var AC Odyssey eşek gibi yan görev kasarım item ararım haritada çok gezerim sürekli bakış noktası eşlerim diyorsan alınır çünkü haritası devasa yan görev çok ve bakış noktalarına TP atmadan oyun işkence. Yanlış anlaşılmasın ben çok severim 150 saat oynadım.

Bir de season Pass için ana oyuna sahip olmak gerekiyor arkadaşlar.

Ben severim büyük açık dünya yı ama anlamadım bakış noktası TP'si var değil mi?

Bir de season Pass için ana oyuna sahip olmak gerekiyor arkadaşlar.

Evet bende zaten Deluxe ve season Pass birlikte aldım Atlantis DLC'sini övdüler bayağı ve AC 3 de yoktu bende onun hikayesini de merak ediyordum.

Ben severim büyük açık dünya yı ama anlamadım bakış noktası TP'si var değil mi?

Evet bende zaten Deluxe ve season Pass birlikte aldım Atlantis DLC'sini övdüler bayağı ve AC 3 de yoktu bende onun hikayesini de merak ediyordum.

Evet var en büyük oyun haritalarından biri o yüzden dedim çok deniz var sürekli bakış noktası eklemek şart bazen adanın yanından geçerken bile yakınsa 2 dk durup eşliyordum ileride illaki işine yarıyor gene de çok güzel oyun oynamayana Elden Ring önerilir devasa açık dünya seviyorsan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı