Assassin's Creed nasıl oynanmalı?

OutemuX

Hectopat
Yer
İstanbul
RAM
32 GB
SSD veya HDD modeli
1 TB M.2 SSD
Ekran kartı
RTX 4060
İşlemci
Ryzen 7 7840HS
Nasıl oynanmalı derken oynama sırasını sormuyorum. Oynadıktan sonra ara verilmeli mi, ya da sizin başka türdeki önerilerinizi falan soruyorum. İlk oyunu bitirdim sırayla oynuyorum.

Seride Ezio üçlemesi (2, Brotherhood, Revelations) dışında mümkünse arka arkaya oynanması gereken oyun yok bana kalırsa. Hem modern, hem geçmiş zaman hikayesi açısından bağlantılı bi' onlar var.
Serinin kalan oyunları genelde modern hikaye açısından bağlantılı, geçmiş hikayeleri birbirinden farklı. Yine de çok ağır olmadıkları için arayla oynasanız bile hikayeleri yakalar, iyi kötü takip edersiniz herhalde.

Seriye özellikle bayılmıyorsanız çoğu zaman oyunlar arasında birkaç şey dışında birbirinden çok fazla farkı olmayan şeyler oynamak biraz sıkabilir. Ben RPG üçlemesinde Origins ve Odyssey'i birbiri ardına oynamış, eğlenmiştim. Ama Valhalla'ya geçtiğimde biraz yormuş, diğer ikiliyi aratmıştı.

Son düzenleme:
Nasıl oynanmalı derken oynama sırasını sormuyorum. Oynadıktan sonra ara verilmeli mi, ya da sizin başka türdeki önerilerinizi falan soruyorum. İlk oyunu bitirdim sırayla oynuyorum.

Bence hocam üst üste 2 oyununu bitirdikten sonra aksiyon veya açık dünya bazlı oynayın. Hem oyunlar daha yavaş ve derin bicimde sindirmis olursunuz. Origins bayağı güzeldi sonra Odyssey'i oynayabilirsiniz ama Odyssey aynı tadı verememisti bana. Valhalla'yı tasviye etmem çok tekrara dustugunuzu hissedersiniz. Belki ilginizi çeker diye şuraya kronolojik sırasını atıyorum hocam
Assassin's Creed Odyssey (M.Ö. 431-422)
Assassin's Creed Origins (M.Ö. 49-43)
Assassin's Creed Mirage (861-870)
Assassin's Creed Valhalla (873 – 878)
Assassin's Creed (1191)
Assassin's Creed II (1476-1499)
Assassin's Creed Brotherhood (1500–1507)
Assassin's Creed Revelations (1510-1512)
Assassin's Creed Shadows (1579?)
Assassin's Creed IV: Black Flag (1715-1722)
Assassin's Creed Rogue (1752-1776)
Assassin's Creed III (1754-1783)
Assassin's Creed Unity (1776-1800)
Assassin's Creed Syndicate (1868)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı