Origins'a ilgim yok açıkçası. Odyssey,Origins'ın daha iyi versiyonu gibi geliyor o yeterli olacaktır. Ama cidden güzel indirim yapıyorlar Allah razı olsun.
Ben ilk Odyssey alacaktım ama Origins Gold Edition olarak geldiği için onu aldım. Sonra bir kupon daha verince indirimin bitmesine 1 saat kala Odyssey'ide aldım şansa. Hangisi iyi dersen Odyssey daha gelişmiş bir oyun tabii.
Ben Haziranda aldım ama yazdığım gibi o tariften sonra bir çok kez aynı fiyata satıldı. Sanırım en son Eylül'de o fiyata görmüştüm. Muhtemelen yine bu fiyatlara iner. Steam, epic gibi firmalar kur atışını fiyatlara hemen yansıtmıyorlar.
Ben Haziran'da aldım ama yazdığım gibi o tariften sonra birçok kez aynı fiyata satıldı. Sanırım en son eylül'de o fiyata görmüştüm. Muhtemelen yine bu fiyatlara iner. Steam, Epic gibi firmalar kur atışını fiyatlara hemen yansıtmıyorlar.
Saolun Assassin's Creed: Odyssey alacağım ve diğer kuponla Control ya da RDR2 alacağım sağ olun. Sanırım tekrardan indirime girmeyecek gibi ama belki girer.