Assassin's Creed Odyssey Gold Edition alınır mı?

Thi3f

Hectopat
Katılım
24 Ocak 2019
Mesajlar
139
Çözümler
1
Selam herkese, Steam'de Assassin's Creed serisi indirime girdi. Odyssey'i almak istiyorum fakat normal sürümle Gold Edition arasındaki farkı çözemedim bir türlü. Normal sürümünün altında ekstra satın alma olarak season Pass, legacy of the first Blade ve the fate of Atlantis var. Acaba Gold sürümünde bu saydıklarım mı var farkı o mu? Bilen varsa bilgilendirebilir mi ona göre alacağım da. Eğer bu saydığım DLC'ler dahil değilse almayacağım çünkü standartı 139.80, Gold Edition 233, 80, season Pass'le birlikte sadece DLC'ler 332 TL.
 
Tüm DLC'lerle beraber oynamanı tavsiye ederim. Lakin ben para vermedim Full DLC'li paketi Torrent'ten indirip oyle oynadım. Multiplayer oynanmıyor zaten. Tek eksiği Online olmadığı için parayla loot satın alamıyorsun ve legendary Epic weapon/wear vs düşüremiyorsun. Ben gerek duymadım, oyun içinde yeteri kadar güzel ekipman ve silah bulabiliyorsun. Yani Gold Edition da alınır Ultimate Edition da alınır.
 
Ekstradan epic gameste kupon kullanarak ultimate edition u 189 tl ye alıyorsun.
Gamebilletten oyun almışlığım var voidu da problem yaşamıştım sonrasında gamebilletten aldım zaten. Ubisoft hesabına oto aktivasyonla ekleniyor oyun ve aradaki farkla 1 tane daha oyun alınır. Eğer steam da kütüphane dizme gibi bir olayınız falan varsa bilemem de şuan buralar daha ucuz. Steam , Origin bulaşılacak gibi değil indirimde nafile. Ubisoft connect te de kur dolayısıyla fiyatlar patladı 516 units im var oyun alamıyorum pahalı geliyor diye ve gidişatta unitsleri kullanmadığım için belli zaman sonra silinecek olması işte orada bi büyük dram barındırıyor. Epic in bazı oyunlara zam gelse de artık o da bulaşılmayacak gibi gidişat sergiliyor . E tail tarzı gamebillet tarzı siteler daha makul olmaya başladı.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı