Adamlar zaten kapanmadan önce yıllardır bedava dağıttı şimdi site yeni kapanmış siz yetişemediniz. Adamlar siteyi kapatmalı 2 yıl oldu kapalı olduğu halde bedava verdiler şimdide kaptmışlar yapacak bişey yok.
Sizde okuma sorunu mu var? Ben de bütün yamalar elimde diye hiçbir tabirde bulunmadım isterseniz dikkatli bir daha okuyum, ben yıllardır bedava dağıttıklarıni açıkladım sadece
Oha animusprojesi.com kapandı mı tamamen? Devam etmiceklerini söylemişlerdi ama siteyi kapatmaları baya üzdü. Elimde AC Odyssey yama var, sanırım DLC'lerde çalışmıyor ama Animus Projesi böyle yüklüyordu diye hatırlıyorum sitesinde DLC desteksiz. İndirilenler klasörümde mevcut lazım olan varsa iletişime geçebilirler.
Oha animusprojesi.com kapandı mı tamamen? Devam etmiceklerini söylemişlerdi ama siteyi kapatmaları bayağı üzdü. Elimde AC Odyssey yama var, sanırım DLC'lerde çalışmıyor ama Animus Projesi böyle yüklüyordu diye hatırlıyorum sitesinde DLC desteksiz. İndirilenler klasörümde mevcut lazım olan varsa iletişime geçebilirler.