Kuffu Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #41 kfelek dedi: WeTransfer | Send Large Files Fast The simple, quick and secure way to send your files around the world without an account. Share your files, photos, and videos today for free. we.tl Yükledim ama güvenmeyen varsa taratabilir kurmadan önce. @kfelek @SelahattinAlper Genişletmek için tıkla... Buradaki yamada DLC'lerde var mı acaba? Bir de süresi sona ermiş tekrar yükleme şansınız var mıdır?
kfelek dedi: WeTransfer | Send Large Files Fast The simple, quick and secure way to send your files around the world without an account. Share your files, photos, and videos today for free. we.tl Yükledim ama güvenmeyen varsa taratabilir kurmadan önce. @kfelek @SelahattinAlper Genişletmek için tıkla... Buradaki yamada DLC'lerde var mı acaba? Bir de süresi sona ermiş tekrar yükleme şansınız var mıdır?
offguard Centipat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #42 Yamaya sahip olan birileri tekrar yükleyebilir mi?
L Lord Zuko Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #43 offguard dedi: Yamaya sahip olan birileri tekrar yükleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... TR yama - Google Drive drive.google.com
offguard dedi: Yamaya sahip olan birileri tekrar yükleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... TR yama - Google Drive drive.google.com
offguard Centipat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #44 Teşekkürler.
Alperkilic91 Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 46 1 Ağustos 2023 #45 Selamlar bu yamalar Epic games ten kurulan oyuna da etki eder mi ?
L Lord Zuko Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #46 Alperkilic91 dedi: Selamlar bu yamalar Epic games ten kurulan oyuna da etki eder mi ? Genişletmek için tıkla... her platformda çalışır rahatlıkla.
Alperkilic91 dedi: Selamlar bu yamalar Epic games ten kurulan oyuna da etki eder mi ? Genişletmek için tıkla... her platformda çalışır rahatlıkla.
E emmmmmre Centipat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #48 @kfelek hocam yamayı tekrar yükleme şansın var mı? Bende yamanın kendisi var ama yamayı kuracak olan exe dosyası yok.
@kfelek hocam yamayı tekrar yükleme şansın var mı? Bende yamanın kendisi var ama yamayı kuracak olan exe dosyası yok.
KunRois Kilopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 678 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #49 şu anda game pass üzerinden odyssey indiriyorum, makine çevirisi olmayan sağlam bir çeviri varsa Çok makbule geçer arkadaşlar teşekkürler
şu anda game pass üzerinden odyssey indiriyorum, makine çevirisi olmayan sağlam bir çeviri varsa Çok makbule geçer arkadaşlar teşekkürler
emir_ua Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 24 23 Aralık 2023 #50 Yama Epic üzerinden oynanan sürüm için sorunsuz çalışıyor güncel norton taramasından da sorunsuz geçti. Tavsiye ederim.
Yama Epic üzerinden oynanan sürüm için sorunsuz çalışıyor güncel norton taramasından da sorunsuz geçti. Tavsiye ederim.