Assassin's Creed Odyssey vs Cyberpunk 2077

beyemirs

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar. Assassin's Creed Odyssey veya Cyberpunk 2077 alacağım. Önceden Cyberpunk 2077'yi crackli 2 saat oynamıştım, şimdi baştan oynamak istiyorum i. Ndirime girmiş aynı zaman da Assassin's Creed Odyssey de indirimde. Hangi oyunu almam daha güzel olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Assassin's Creed Odyssey.

Cyberpunk 2077 bana bitmiş bir oyun gibi gelmiyor. İçerikler eksik. Oyunu büyük güncellemelerden sonra tekrar denediğimde ana hikaye görevleri kırpılmış gibi hissettim. Rol yapmak ise tamamen anlamsız. En fazla o görevde alacağın yanıt değişiyor.

AC Odyssey'in hataları beni deli etti, toplamda 3 - 4 saat anca oynayabilmişimdir. Felaket bir optimizasyon sorunu, canı sıkılınca oyundan atmalar, mapte işaretlediğin yerin görünmemesi, kendinden 1 seviye yüksek adamı kesmenin zorluğu vs. katlanması çok zor oluyor. Cyberpunk'ın daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum. Night City biraz ruhsuz ama oyunun vuruş hissi ve bazı yerlerde tercihlerin etkili olması güzel.

Rol yapmak ise tamamen anlamsız. En fazla o görevde alacağın yanıt değişiyor.
Sokak çocuğu olarak oynayınca hikayenin 3 - 4 farklı kısmında kararların oyuna etki ediyor. Bir kısımda savaş çıkarmak isteyip, istemediğimi soruyordu.

Cyberpunk'ta bunları yaşamadınız mı? AC Odyssey sorunlu bir oyun ama CBP 2 kat daha sorunluydu ben oynadığımda. Bu arada AC Odyssey'e o kadar para vermeyin. Kuponla 20 TL'ye almıştım ben ederi 50-60 TL max. (Pardon şu an zaten 60 TL'ymiş görmedim.)

Cyberpunk'ta bunları yaşamadınız mı? AC Odyssey sorunlu bir oyun ama CBP 2 kat daha sorunluydu ben oynadığımda.
Şubat ayında başladım, çok kanser etti. 2 saat falan oynadım, sonra sildim. Mayıs ayında tekrar indirip, bitirene kadar oynadım. Buglar ve Night City'nin ruhsuzluğu kalmıştı sadece. Objektif bakmak gerektiğini düşündüm, yoksa Cyberpunk haterlığı yapardım Vaat ettiklerinin yarısını bile yapamadı. İki oyunun da seven kitleleri var, daha önce ikisini de oynamamış olsam eminim ki Cyberpunk oynamayı daha çok isterdim.

İkisi de leş oyunlar bana göre. Üzerine az daha para koyup saatlerce RDR 2 gibi bir şaheser gömmek varken bu ikisine dönüp bakmazdım bile.

İkisi de leş oyunlar bana göre. Üzerine az daha para koyup saatlerce RDR 2 gibi bir şaheser gömmek varken bu ikisine dönüp bakmazdım bile.

RDR 2'yi oynadım zaten. İkisinden birini alacağım Cyberpunk tarafındayım şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…