Assassin's Creed Odyssey'de level zorunluluğu var mı ?

İşletim sistemi
Windows 10
Assassin's Creed Odyssey'de ana hikayede ilerleyebilmek için illa yan görev yapmam gerekiyor mu?
Sadece ana görev ile ilerleyerek level olarak yükselmen zor, ama sadece ana görev olarak ilerleyebilirsin diye hatırlıyorum. İleride belli karakterler ile karşılaşıcaksın ve onların levelleri sabit diye hatırlıyorum. Sadece ana görev yaparak level yükselmen zor gibi. Mesela kardeşimle daha 1 ay önceden oynayıp bitirdik farklı save dosyalarında. Kardeşim ile aynı görevdeyken mesela benim levelim daha düşük kalıyordu çünkü yan görevleri yapsamda çok fazla uğraşmadığımdan o daha fazla level alıp daha güçlü silahlara erişti ve daha rahat oynadı açıkçası.

Sadece ana görev ile ilerleyerek level olarak yükselmen zor, ama sadece ana görev olarak ilerleyebilirsin diye hatırlıyorum. İleride belli karakterler ile karşılaşıcaksın ve onların leveller sabit diye hatırlıyorum. Sadece ana görev yaparak level yükselmen zor gibi. Mesela kardeşimle daha 1 ay önceden oynayıp bitirdik farklı save dosyalarında. Kardeşim ile aynı görevdeyken mesela benim levelim daha düşük kalıyordu çünkü yan görevleri yapsamda çok fazla uğraşmadığımdan o daha fazla level alıp daha güçlü silahlara erişti ve daha rahat oynadı açıkçası.
Anladım. Peki tavsiye eder misiniz oyunu? Açıkçası eski AC'leri hikaye örgülerinden dolayı daha çok seviyordum. Origins'de beklentilerimi karşılayamadığı için oyuna katlanamamıştım. Bu oyunda da aynısının olmasından korkmuyor değilim :D

Anladım. Peki tavsiye eder misiniz oyunu? Açıkçası eski AC'leri hikaye örgülerinden dolayı daha çok seviyordum. Origins'de beklentilerimi karşılayamadığı için oyuna katlanamamıştım. Bu oyunda da aynısının olmasından korkmuyor değilim :D
Bu oyun origins’ten daha iyi ama çok büyük ve çok fazla yan görev, koşturmaca var. Kardeşim bitirdi ama ben %60’larda falan bıraktım sıkıldım.
Bu oyun origins’ten daha iyi ama çok büyük ve çok fazla yan görev, koşturmaca var. Kardeşim bitirdi ama ben %60’larda falan bıraktım sıkıldım.
Ayrıca Türkçe yaması var oyunun mutlaka onunla oyna ama en merak ettiğim Atlantis eklentisini oynamaktı fakat Türkçe yama onu kapsamıyordu. Ama tavsiye ederim baya uzun oynadım, origins’e katlanamamıştım.

Neyse teşekkür ederim üşenmeyip cevapladığın için :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı