Assassin's Creed Odyssey’de optimizazyon sorunu var mı?

TrueGamingg

Megapat
Daha fazla  
Yarın bu oyunu yüklemek istiyorum lakin diğer AC serileri gibi optimizazyon sorunu var mı? Origins oynamaya çalıştım lakin dehşet optimizasyon sorunu olduğu için 1-2 saat sonra silmek zorunda kaldım.
Sistem: AMD 3600-RX590.

1-2 ay önce oyunu yanlış hatırlamıyorsam 7 günlüğüne ücretsiz yapmışlardı ve bende indirip denemiştim. GTX 1060 ekran kartımla düşük ayarlarda yanlış hatırlamıyorsam 70 FPS falan alıyordum. 70 FPS almama rağmen oyunda kasma hissi vardı. Sonrasında sildim zaten fakat şimdi oyunu satın aldım 1 ay sonra tekrar deneyeceğim. İnşallah bir sorun olmaz.

SLI 980 Ti olan eski sistemimde oyunu 2K yüksek detaylarda bazı ayarları düşürerek (orta-üst) ancak akıcı denecek şekilde oynayabilmiştim. SLI desteği o zaman yoktu, şu anda var mı bilmiyorum ama oyunun donanım gücü ihtiyacı çok fazla.

3 tane kartla bu oyunu oynayıp testini yaptım, sana nasıl bir donanım açlığı olduğunu daha iyi anlatması açısından yazayım sonuçları...

GTX 980 Ti ile oyun 2K ultra ayarlarda sadece 35 FPS (!) verebiliyor, minimum 23 FPS, maksimum 49 FPS!

GTX 1080 Ti ile 2K ultra ayarlarda ortalama 63 FPS, minimum 41 FPS, maksimum 100 FPS.

RTX 2080 Ti ile 2K ultra ayarlarda zar zor 78 FPS, minimum 45 FPS (!) ve maksimum 137 FPS alabildim.

Gördüğün gibi bazı sahnelerde 2080 Ti ile bile 60 FPS hedeflerinin uzağında kalabiliyorsun bu oyunda ne yazık ki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı