Assassin's Creed Odyssey’de optimizazyon sorunu var mı?

TrueGamingg

Megapat
Daha fazla  
Yarın bu oyunu yüklemek istiyorum lakin diğer AC serileri gibi optimizazyon sorunu var mı? Origins oynamaya çalıştım lakin dehşet optimizasyon sorunu olduğu için 1-2 saat sonra silmek zorunda kaldım.
Sistem: AMD 3600-RX590.

Optimizasyon sıkıntısı var. Nedense FPS normalden düşük oluyor. Fakat bunda gölgelerin etkisi büyük gölgeleri kıstığımda FPS bir nebze olsun rahatlıyor.

Volumetic clouds ayarı var bi tane, onu en yükseğin bi altına çekersen abartmıyorum 10-15 fps kazandırıyor. Oyunun ayarlarını biraz kurcalayan demek istediğimi anlayacaktır. Anti aliasing teknolojisi kötü değil oyunun o da medium da kurtarıyor rahatsız etmiyor. Geri kalanları en yüksek ayarlara alabilirsin bence

Olmaz olur mu?
Ubisoft kendine küfrettirmek adına sanki ''Bizde herkese yer var.'' diyorcasına oyun geliştiriyor (bütün oyunların birbirinin aynısı olması ayrı zaten), utanmasalar 0 ayarlama ile oyun yayınlayacaklar.

Bu sistemle sıkıntı yaşamazsın. Oynarsın rahatlıkla.
80+ saat oynadım bir tane bugla dahi karşılaşmadım sabit FPS değerlerinde oynadım.

Ben i7-4790 ve RTX 2060 ile sıkıntı yaşadım AC Origins'te. Oyunda optimizasyon problemleri var. Bu yüzden ben işlemcimi Ryzen 5 2600 yaptım. Artık sıkıntısız oynuyorum.

-Efendim oyuncular yeni oyun bekliyor.
-Tamam, tüm bütçeyi fragman için ayırın, kalan parayı ise en son çıkan oyununun adını, istemelerini falan değiştirerek piyasaya sürün

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…