Çözüldü Assassin's Creed: Origin oynarken sesin takılması ve oyundan atması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Deschain310

Kilopat
Daha fazla  
RAM
RAM DDR 3 16GB
Ekran kartı
Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER(ASUS ROG STRIX)
Anakart
MSI Z87-G45
İşlemci
Intel i7 4790 3.60 MHZ
Merhaba,

Özellikle Ubisoft oyunlarında bu sorunu yaşıyorum. Sistemim yetmesine rağmen oyuna girdikten bir süre sonra ses takılıyor, oyun donuyor ve birden kapanıyor.

GPU Tweak 3'teki ekran kartı ayarlarım aşağıdaki şekildeki gibidir.

Bu tarz problemler yaşayan var mı? Acaba sorun ekran kartı ayarlarımda mı?

İşletim sistemi: Windows 10 Pro, 22H2.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    36,5 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bundan önce Football Manager 2023 oynadım, sorun olmadı. Far Cry Primal'da aynı sorunu yaşamıştım, oyun sorunludur sanırım diyerek sildim. Sorun sadece Ubisoft oyunlarına özel hocam.

Ekran kartını sürücüsünü ocak ayına geri aldım ama hala sorun çözülmedi. Başka bir öneriniz var mı?
Valla en güncel sürümün bir alt sürümünü değil de ekran kartıyla sorun yaşamayan sürümü bulman lazım. Ben Origins için eski sürüm yüklemiştim. Aradan 2 sene geçtiği için hatırlamıyorum.
Donma sadece oyuna özel di mi? Sistemden ve ya başka oyundan bu sorunla karşılaştın mı?
Sadece Origins' te aynı sorunu yaşamıştım. AMD ekran kartımın sürücüsünü düşürmüştüm ve sorun çıkarmamıştı bir daha.

Bundan önce Football Manager 2023 oynadım, sorun olmadı. Far Cry Primal'da aynı sorunu yaşamıştım, oyun sorunludur sanırım diyerek sildim. Sorun sadece Ubisoft oyunlarına özel hocam.

Donma sadece oyuna özel di mi? Sistemden ve ya başka oyundan bu sorunla karşılaştın mı?
Sadece Origins' te aynı sorunu yaşamıştım. AMD ekran kartımın sürücüsünü düşürmüştüm ve sorun çıkarmamıştı bir daha.
Ekran kartını sürücüsünü ocak ayına geri aldım ama hala sorun çözülmedi. Başka bir öneriniz var mı?

Son düzenleme:

Valla en güncel sürümün bir alt sürümünü değil de ekran kartıyla sorun yaşamayan sürümü bulman lazım. Ben Origins için eski sürüm yüklemiştim. Aradan 2 sene geçtiği için hatırlamıyorum.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı