Havexwq Decapat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 49 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #1 Oyunu açtığımda böyle kalıyor. Beklesem de oyun moyun açılmıyor.
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.690 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #2 Ekran kartı modeli nedir Artı 0 Eksi
KS KS Havexwq Decapat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 49 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #3 dinkulturuogretmeni dedi: Ekran kartı modeli nedir Genişletmek için tıkla... NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti Artı 0 Eksi
dinkulturuogretmeni dedi: Ekran kartı modeli nedir Genişletmek için tıkla... NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.690 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #4 "İlk önce Uplay ve ekran kartı sürücüsünü sildim tamamen. Sonra yeniden başlattım bilgisayarı. Oyunun belgelerimdeki klasörünü sildim. Daha sonra ekran kartını kurdum. Sonrada Uplay programını oyunun kurulu olduğu diske kurdum. (Bendeki G) En son GeForce experience programından oyunu pencere modunda başlat şeklinde ayarladım ve Steam ile Uplay’in oyun içi arayüzünü kapattım. Böylece sürpriz bir şekilde çalıştı en sonunda. Bu arada sorun bilgisayar ile değilde uplay ile ilgili olmuşta olabilir. Çünkü oyunu her açtığımda Uplay sync ekranında sıkıntı var gibiydi." Donanımda aynı sorunu yaşayan birisi böyle bir çözüm bulmuş belki faydası olur. Artı 0 Eksi
"İlk önce Uplay ve ekran kartı sürücüsünü sildim tamamen. Sonra yeniden başlattım bilgisayarı. Oyunun belgelerimdeki klasörünü sildim. Daha sonra ekran kartını kurdum. Sonrada Uplay programını oyunun kurulu olduğu diske kurdum. (Bendeki G) En son GeForce experience programından oyunu pencere modunda başlat şeklinde ayarladım ve Steam ile Uplay’in oyun içi arayüzünü kapattım. Böylece sürpriz bir şekilde çalıştı en sonunda. Bu arada sorun bilgisayar ile değilde uplay ile ilgili olmuşta olabilir. Çünkü oyunu her açtığımda Uplay sync ekranında sıkıntı var gibiydi." Donanımda aynı sorunu yaşayan birisi böyle bir çözüm bulmuş belki faydası olur.
KS KS Havexwq Decapat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 49 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #5 Sorunu çözdüm, oyunu C diskine kurmam gerekiyormuş. Artı 0 Eksi Çözüm
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.690 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #6 Geçmiş olsun, sevindim adınıza. Keyifli saatler Artı 1 Eksi