Assassin's Creed oyun önerisi

AC Odyssey gerçekten çok başarılı ortalama 77 saatte bitirdim ve daha bitmeyen onlarca yan görevim vardı çok tatmin etti beni. Onun dışında Valhalla'ya da bir şans verebilirsin viking teması güzel işlenmiş.
 
İyi günler arkadaşlar. Steam'de AC serisi indirime gitmiş. Bu seriden sadece 2 ve Brotherhood'u oynadım, beğendim tabii ki ama öyle mükemmel diyemedim. Ondan sonra çıkan hiçbir AC oyunu oynamadım. 50 TL bütçem var ve aklımda Black Flag ile Origins var. Hangisini önerirsiniz? Başka önerilere de açığım teşekkürler şimdiden.

Black Flag. Oynadığım en iyi oyunlardandır kendisi. Şu an indirimde 30 lira düşünmeyin bile alın geçin.
 
Odyssey alın, bir daha dönüp serinin diğer oyunlarını oynamak istemeyeceksiniz.
AC2,Brotherhood,AC4 Black Flag,AC Syndicate,AC Odyssey,Ac Valhalla dışındakileri oynamana gerek yok.
 
En iyi oyunlar 2, Brotherhood blackflag ve Odyssey serideki diğerleri ya zar zor ortalama ya da rezalet olan oyunlar.
Syndicate, Origins gibi oyunlar ortalama olanlar.

1, 3, Unity gibi oyunlar rezalet olan oyunlar.
 
Ben steam üzerinden alacağım için ve 50 TL bütçem olduğu için odyssey veya valhalla alamam. Black Flagi herkes çok beğenmiş ancak videolarına baktığımda biraz yavan geldi. Bir de bu aralar Witcher 3 oynuyorum bitmeye yaklaştı bitince yeni alacağım oyuna geçeceğim. Witcher'dan sonra tabii ki daha kötü gelecek alacağım herhangi bir AC oyunu. Ancak sanki Black Flag pek tatmin etmez gibi 2021 yılında. Günümüz için düşünürsek Syndicate, Black Flag ve Origins arasında hangisi oynanış ve senaryo konusunda tatmin eder?
 
Ben Steam üzerinden alacağım için ve 50 TL bütçem olduğu için Odyssey veya Valhalla alamam. Black Flag'i herkes çok beğenmiş ancak videolarına baktığımda biraz yavan geldi. Bir de bu aralar Witcher 3 oynuyorum bitmeye yaklaştı bitince yeni alacağım oyuna geçeceğim. Witcher'dan sonra tabii ki daha kötü gelecek alacağım herhangi bir AC oyunu. Ancak sanki Black Flag pek tatmin etmez gibi 2021 yılında. Günümüz için düşünürsek Syndicate, Black Flag ve Origins arasında hangisi oynanış ve senaryo konusunda tatmin eder?

Hocam AC fanı olarak AC4'e dediklerinize çok kırıldım öncelikle :( bence 7 yıllık oyun olmasına rağmen hala taş gibi bir oyun kendisi. Oynanış tartışılır ama hikaye konusunda AC serisinin zirvesi bence. AC4 grafikleri hoşunuza gitmediyse Syndicate alın ama Uplay'den indirim bekleyin. Ayrıca 100 Uplay puanınınız varsa ekstra indirim oluyordu. 25 lira civarına geliyordu yanlış hatırlmayorsam.
 

Geri
Yukarı