Assassin's Creed oyunları kronolojik sıra ile oynanabilir mi?

mergen_t

Hectopat
Daha fazla  
Daha önce Origins-Mirage aralığındaki 4 oyunu oynadım ve hepsini sevdim. Biraz da önceki oyunları oynayayım düşüncesiyle 5 oyunu indirdim. Bunları kronolojik sırayla mı oynamalıyım ve aralarında oynama inanılmaz kalitesiz ve oyunun evrenine katkısı yok dedikleriniz varsa onu da belirtir misiniz ayrıca?
  • Assassin's Creed 3 Remastered.
  • Assassin's Creed Rogue Remastered.
  • Assassin's Creed Black Flag.
  • Assassin's Creed Unity.
  • Assassin's Creed Syndicate.

Daha önce Origins-Mirage aralığındaki 4 oyunu oynadım ve hepsini sevdim. Biraz da önceki oyunları oynayayım düşüncesiyle 5 oyunu indirdim. Bunları kronolojik sırayla mı oynamalıyım ve aralarında oynama inanılmaz kalitesiz ve oyunun evrenine katkısı yok dedikleriniz varsa onu da belirtir misiniz ayrıca?
  • Assassin's Creed 3 Remastered.
  • Assassin's Creed Rogue Remastered.
  • Assassin's Creed Black Flag.
  • Assassin's Creed Unity.
  • Assassin's Creed Syndicate.
Hocam bence aralarından en iyisi Black Flag sırasıyla oynamanız çok bir şeyi değiştireceğini düşünmüyorum.

Syndicate çok güzel gelmemişti. Ac3'te Ezio Üçlemesi'den sonra hikaye olarak tatmin etmedi.

AC temasını artık anlamışsınızdır. Oyunlar arasında bir bağ yok. Farklı dönemlerde geçen farklı hikayelerden oluşuyor. Güncele yaklaştığınızda oyunlar biraz daha ARPG oluyor. Bu sebeple sırayla oynamanın hiç bir mantığı yok.

Evet oynayabilirsiniz Black Flag, 3, Rogue, Unity, Syndicate diye giderseniz boşluklar tamamlanır ama yine de fark etmiyor çıkış sırasına göre de oynanabilir.

Yeni konular

Geri
Yukarı