Assassin's Creed Rönesans Suikastçının İnancı Kitabı Çıktı

9544

Kilopat
Katılım
4 Haziran 2012
Mesajlar
7.004
Makaleler
46
Çözümler
5
Yer
Dark
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hayırlı olsun bizlere.
Assassin's Creed Rönesans - Suikastçının İnancı Fiyatı

Diğer kitapların çevirileri de yapılıyor.

Serinin senaryosunu pekiştirmek amacıyla yazılan kitap ve çizgi romanlar yavaş yavaş dilimize çevrilmeye başlandı.
Oliver Bowden'ın kaleme aldığı Assassin's Creed 2 oyunun romanı Assassin's Creed: Renaissance ve Assassin's Creed 1.Cilt - Desmond, Assassin's Creed 2. Cilt - Aquilus çizgi romanları dilimize çevrilmiş durumda. Umarım yavaş yavaş diğer romanlar ve çizgi romanlarda dilimize çevrilir. Kitapları D&R, İdefix, vb. yerlerden satın alabilirsiniz.
 
1 hafta önce filan Assassin's Creed videolarına baktım. Konusu film olacak bir oyun resmen. Kitabı çıksa okur, filmi çıksa izlerim diyordum. Bu yazda oynamayı düşündüğüm bir seriydi.

Kitabı çıktıysa bize okumak düşer. :)
 
Son düzenleme:
Kitabı gerçekten güzel oyunda geçmeyen bazı olay ve bilgiler kitapta anlatılıyor zaten kitap yazılırken Ubisoft'dan yardım alınmış.
 
bu kitapların serisini bilen varsa sırayla söyleyebilir mi ? Bide bu yoldaşlık kitabı var o da bunun içinde mi?
Yardımcı olursanız sevinirim. :)
 
Bütün çıkmış, çıkacak olan serinin kitap isimlerini yazabilir misiniz acaba?
 
Serinin ilk kitabı yani rönesans Assassin's Creed 2 oyunundan çevrilmiş, ikinci kitap yoldaşlık ise AC BrotherHood'dan çevrilmiş. Bundan sonra türkçeye çevrilen kitap büyük ihtimalle serinin devamı olan Secret Crusade olacak. İlk kitabı okudum gerçekten olayları çok anlaşılır ve akıcı bir şekilde anlatmışlar. Arada oyunda sıkça duyduğumuz italyanca kelimeler var yani oyunu oynayıp okumanızı tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı