Oyun Assassin's Creed serisi indirimde

Bir türlü ısınamadım şu seriye. Hep içimde kalmıştır her başladığımda maksimum 1 saat dayanabiliyorum :(
 
Odyses alınır mı? Steam'de son 80 90 varda Far Cry Primal almayi dusunuyordum skin satip.
Sistemim ucu ucuna yeter gibi.
Daha once AC oynamadim hikaye eksigim olur mu?​

Assassin's Creed Odyssey'i beğenmeyen çok var. Bu konuda da beğenmeyen arkadaşlar çıkmış. Ben mitolojik olaylardan ve geçmiş zamanlarda geçen oyunlardan hoşlandığım için çok hoşuma gitmişti. Bilgisayarda 50-60 FPS aralığında orta şekerli oynadım. Game Pass'e gelirse Odyssey'i bir de konsolda tadını çıkara çıkara oynamak istiyorum. Şöyle oyun hikayesini 1-2 saat izlesen sende net karar verirsin hocam.
Xbox'da birkaç hafta önce 240 liraya kadar düşmüştü ama o kadar veremedim, bilmiyorum alsa mıydım ama.​

Hocam hatırlıyorum daha geçenlerde olması lazım. Ben Epic indirimlerinde PC için almıştım. PC'de olunca bir de konsol için 200 küsur lira vermek istemedim. Yoksa alır geçerdim.
Assassin's Creed Syndicate alınır mı? Lütfen sadece oynayan arkadaşlar cevaplasın.​

Hocam toplamda 54 saat oynamışım. Sanayi dönemi Londra'sında geçen şekerleme kıvamında bir oyun. Oyuna başladığım ilk andan son ana kadar beni hiç sıkmadı. Jacob ve Evie ismindeki iki farklı karakterle de oynayabiliyorsun. Yani oyun başında karakter seçme yok. Oynamaya devam ederken ikisinden birine girebiliyorsun. Bazı görevlerde yalnızca bir tanesine özel. O karakterle yapmak zorundasın. Şehir içinde ulaşım için fayton eklemişler. Önceki Assassin's Creed oyunlarında fayton yoktu. Oyunda hiçbir şey yapmasam bile ara ara girip faytonla Londra turu atıp çıkıyordum.

Yalnız Assassin's Creed oyunlarında şöyle bir durum var. Call of Duty, Counter-Strike vb. FPS oyunlar gibi PC'ye oturur klavye fareyle sürekli aksiyon bekleyerek oynarsan sıkabiliyor. Ancak koltuğuna uzanıp film izler gibi gamepad ile oynarsan o zaman tadı çıkıyor. Bu oyun sürekli aksiyondan daha çok, hikayesi ve yansıttığı nostaljik dönem için oynanabilecek bir oyundur.

syndicate.png

Düzenleme : Valhalla bitirmediğim tek Assassin's Creed oyunu. Şuan onu oynamaya devam ediyorum. İndirimlerde almak istiyorsanız Valhalla hariç tüm Assassin's Creed oyunları ile ilgili sorularınızı cevaplayabilirim.​
 
450 liralık olan bundle'ı satın aldım, teşekkür ederim. Yarın öbür gün sadece bir tanesi bile tek başına 450 liradan pahalı olabilir. Direkt bundle olarak seriyi eklemeyi tercih ettim.

Keşke Vallhalla'da Steam'da olsaydı da kütüphaneye ekleyebilseydik.
 
Bir türlü ısınamadım şu seriye. Hep içimde kalmıştır her başladığımda maksimum 1 saat dayanabiliyorum :(
Gerçek bir assassinci asla yarida birakmaz kotu de olsa dibine kadar tüm oyunlari oynar😎😅
 

Yeni konular

Geri
Yukarı