Assassin's Creed serisi mi, Tomb Raider mı?

Assassin's Creed son üçleme olarak düşünme. Ben bu yıl ocak gibi başladım Vallalla'ya kadar bütün oyunları (2 boyutlu olanlar hariç.) bitirdim. Şu an Valhalla iniyor. Kesinlikle hepsini oynamanı tavsiye ederim. Yalnızca Assassin's Creed 1'in bayacağını düşünüyorum.
Merhaba, 2d oyunları nedir AC nin
 
Grafiği güzel gözüken AC oyunlarından AC 1, Revelations gibi oyunlara geçince beni hiç sarmıyor. O grafik o detaylar gidiyor oynayasın gelmiyor. Hayatım boyunca hiç AC oynamamış olsam Ezio üçlemesi denilen oyunlardan başlardım.
 
Hocam ubisoft oyunları sürekli kendini tekrarlıyor diyorlar AC serisinde o varmı AC serisine karar verdimde
Hocam onu dicektim bende yani sadece iki üc oyunda bir dövüş mekaniği değişiyor hikaye anlatım tarzı geçtiği yer felan değişiyor. Yani oyun hep aynı şeyleri yaptırıyor size evet eğlenceli mesela originste Mısırda oynuyorsunuz Valhallada vikingler zamanında bu çok güzel ve eğlenceli ama zamanla sıkar tabi ki. Hine de adam dövmenin ya da suikast yapmanın verdiği zevk için bile oynanır.
 
AC Serisine hangi oyundan başlamalıyım grafik kalitesi 1999'lardan kalmayan oyunlardan bahsediyorum çünkü bazı oyunların başlangıçları aşırı kötü grafikli düzgün bir başlangıç için neyi önerirsiniz
 
AC serisine hangi oyundan başlamalıyım grafik kalitesi 1999'lardan kalmayan oyunlardan bahsediyorum çünkü bazı oyunların başlangıçları aşırı kötü grafikli düzgün bir başlangıç için neyi önerirsiniz.

AC 3'ten başlayabilirsin. Ama korsan oynamayacaksan AC3 pahalı oluyor. Black Flag > Rogue > Unity diye gidebilirsin.
 
Hocam Ubisoft oyunları sürekli kendini tekrarlıyor diyorlar AC serisinde o var mı AC serisine karar verdimde

Tekrarlama olayı doğru. Ancak o kadar da baymıyor. Ocak'ta yada Şubat'ta emin değilim AC3'ten başladım. Bugüne kadar Odyssey'i bitirdim. Total'de 8 oyun yapıyor. Bugün Valhalla'ya başlayacağım. Şahsen o kadar baysaydı yarıda bırakırdım.

Oyunlar elinde yoksa hepsini satın almaya değmez. Eğer bir gün Game Pass'e falan gelirse daha eski olan oyunları orada oynar geçersin. Oyunlar şu an elinde yoksa, yeni satın alacaksan Origins'ten başlamanı tavsiye ederim.

Ancak önceki oyunların hikayelerini YouTube'dan izlesen iyi olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı